MARKETTE GECE YARISI HIRSIZLIK

Yaklaşık 1 ay önce Hürriyet mahallesi İmam Hatip lisesi caddesinde açılan Gümüş markette ilk hırsızlık olayı yaşandı. Market sahibi Hüseyin Gümüş, gece yarısı 02.00’de 3 kişinin kilitleri kırıp marketten yaklaşık 5 bin TL’lik çay ve sigara çaldığını söyledi. Güvenlik kamerasında hırsızlık olayına karışan 3 kişinin Hırsızlık Masası ekiplerince teşhis edildiğini ifade eden Gümüş, “Görüntülerde yaklaşık 25 dakika süre ile hırsızlar kapının kilitlerini kırıp içeri giriyor. Eşya çıkarıp bir daha markete giriyorlar. Görüntülerin tümünü polise teslim ettik” dedi.


HIRSIZLAR KAMERADA AMA…

Önceki gece yaşanan hırsızlık olayına karışanlara ait görüntüleri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Masası ekiplerine verdiğini ifade eden market sahibi Gümüş, şöyle devam etti : “Marketimizi açalı 1 ay olmadı. Hırsızların gece yarısı iki kez saatlerce işyerimizin önünde elini-kolunu sallaya sallaya eşyaları götürmesine şaşırdık. Polis kameradaki görüntüleri izlerken üç kişiyi teşhis etti ve üç kişinin de sabıkalı olduğunu açıkladı. Hırsızların tespit edilip, eşyamızın teslim edilmesini istiyoruz.” 

ÜÇ AYRI EKİP AYNI MARKETİ SOYDU

Hırsızlık olayının aydınlanmasını isteyen market sahibi Hüseyin Gümüş, aynı gece üç ayrı ekip tarafından marketinin soyulduğunu kameraya yansıdığını söyledi. Gece yarısı soyulan işyerinin farklı hırsız ekipleri tarafından da eşyalarının çalındığını belirten Gümüş, "Kamera görüntülerinde farklı hırsızların olduğu da ortadadır. Önce kilidi kırıp içeri girenler ayrı, ardından da peş peşe iki ekip daha sigara, çay ve diğer malzemeleri poşetlere doldurup götürdüklerini kameradan izleyebiliyoruz. İlk kez bir iş yerinden farklı hırsızların girdiği anlaşılıyor" dedi.

Editör: TE Bilişim