** Batman Barosu’nun 14. Genel kurulunda 133 oy farkla başkanlığa seçilen avukat Abdulhamit Çakan: “Bölgenin gerçekliklerini göz ardı etmeyen nesnel, tarafsız ve vicdanlı bir yönetim sergileyeceğiz” dedi.

“VİCDANLI BİR YÖNETİM...”
Hafta sonu 14. Olağan Genel Kurul’da başkanlığa 3 oy farkla seçilen avukat Abdülhamit Çakan, Baro’nun yeni hedeflerini açıkladı. Eski yönetime bugüne dek yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür  de eden Çakan: “Mesleği ve mesleğin saygınlığını önceleyen, siyasal meseleleri, insan hakları ve evrensel hukuk normları perspektifi ile değerlendirip bu doğrultuda duruş alan, bölgenin gerçekliklerini göz ardı etmeyen nesnel, tarafsız ve vicdanlı bir yönetim anlayışı sergilemek istemekteyiz. Bu seçimin bir kaybedeni olmadığı gibi neticede bu seçim sonucunda Batman Barosu kazanmıştır.  Tüm meslektaşlarımızı kucaklayıcı, mesleği önceleyen, siyasal meselelere insan hakları ve evrensel hukuk normları perspektifi ile yaklaşan, nesnel ve vicdanlı bir Baro amaçlamaktayız. Bir önceki Baro Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

YÖNETİMDE YENİ İSİMLER
Baro’nun yeni yönetimine yeni Başkan Çakan’ın listesinden 6, eski Başkan Ahmet Sevim’in de listesinden 4 isim yönetime girdi. Baro’nun yeni yönetimi şöyle: “Serkan Ramanlı, Alaettin Baran, Mehmet Sadık Bülbül, Kutbettin Suçin, Mehmet Salih Atilla, Ahmet Çelik, Erkan Şenses, Ayvaz Turgut, Adil Duman, Cemal İlge.”

Editör: TE Bilişim