** Batman’da filmlere konu olabilecek hırsızlık olayı gerçekleşti. Batmanlı çiftçi Heybet Çam’ın arabasındaki 80 bin TL ilginç yöntemle soyuldu. Bankadan para çektikten kısa bir süre sonra arabasına atılan taşla duran Heybet Çam, araçtan indiği sırada hırsız, paraları çalıp iz kaybettirdi.

ARACI TAŞLA DURDURDU
Batman kent merkezinde güpegündüz sokak ortasında ilginç bir yöntemle hırsızlık gerçekleştirildi. Dün 14.00 sıralarında 72 EC 659 plakalı aracıyla evden 50 Bin TL parayla çıkan Batmanlı çiftçi Heybet Çam, Finansbank Şubesi’nden 30 bin lira daha çekerek, ödeme yapacağı adrese gittiği sırada soyuldu. Turgut Özal bulvarındaki banka şubesinden çıktıktan bir süre sonra aracına gelen taş nedeniyle durup, dışarıyı kontrol eden Çam’ın aracına bir anda hırsız dadanarak poşetteki 80 Bin lirayı alıp, kaçtı. Heybet Çam, kovaladığı hırsızı yakalayamayınca durumu polise bildirdi.

KOVALADIM AMA...”

Olayın şokunu üzerinden atlatamayan Çam: “Ödemem vardı. Bankaya gitmeden önce 50 bin TL’yi daha arabaya bıraktım. Bankadaki hesabımdan da 30 bin TL daha çektim. Parayı alıp araca bindim. 50 Metre gitmeden arabama bir taş geldi. Durup ne olduğunu anlamaya çalıştığım sırada biri işaret yapıp ‘taşı atan bu tarafa kaçtı’ dedi. Dönmemle birlikte adam parayı götürdü. Hırsızı kovaladım ama yakalayamadım” dedi. Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık masası ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak araçtan parmak izi aldı. Polis, iz kaybettiren hırsızı her yerde arıyor.

Editör: TE Bilişim