** 1 Mayıs işçi bayramının yarın yapılacağı 16 Mayıs şehir stadı bitişindeki alana halkı davet eden Petrol-İş Sendikası Batman Şube Başkanı Şehmus Kaygusuz: “Taleplerimizi dillendireceğimiz mitingde başta emekçiler olmak üzere halkımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
BATMAN, 1 MAYIS’A HAZIR
1 Mayıs işçi bayramı mitinginin yapılacağı 16 Mayıs şehir stadı bitişiğindeki alanda hazırlıklar tamamlandı. Tertip Komitesi Sözcüsü Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Şehmus Kaygusuz, yarın gerçekleştirecekleri miting öncesinde tüm emekçileri alanda görmek istediklerini söyledi. Diğer emekçi sendikalarıyla birlikte düzenleyecekleri mitingde Ankara’dan da katılımın olacağını belirten Kaygusuz; “Emeğe Ezgi grubu ile yerel sanatçılarında katılacağı mitingde taleplerimizi bir kez daha dillendireceğiz” diye konuştu. 
TEKSTİLCİLERDEN DESTEK
Mitingde tüm çalışan kesimin yer alması için tertip komitesiyle birlikte tekstil çalışanlarının da aralarında bulunduğu her emekçiyi yarın ki etkinlikte görmek istediklerini kaydeden Kaygusuz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Miting öncesi kortej yapılmayacak. Emekçilerin tamamı alanda olacak. 1 Mayıs öncesinde tekstil çalışanların da desteği bize moral verdi. 1 Mayıs’a yakışır bir miting düzenleyeceğiz.” Öte yandan yarın 09.00’dan sonra emekçilerin toplanacağı şehir stadı bitişiğindeki alan, 1 Mayıs için hazırlandı. 


Editör: TE Bilişim