** Gültepe mahallesinin Esentepe kavşağında önceki gece tehdit edilen arkadaşına eşlik eden 37 yaşındaki Şahabettin Özalp, iki grup arasındaki kavgada vücuduna isabet eden bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Özalp, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAVGADA YAŞAMINI YİTİRDİ
Sinirlerin gerildiği Ramazan ayında bıçaklı kavgada bu kez evli ve üç çocuk babası yaşamını yitirdi. Akuba köyünden 37 yaşındaki Şahabettin Özalp, önceki gece 23.30 sıralarında tehdit edildiği iddia edilen bir arkadaşıyla Gültepe mahallesi Esentepe kavşağına gitti. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan bıçaklı kavgada şah damarına isabet eden bıçak darbesiyle ağır yaralanan Özalp, özel bir hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen talihsiz Özalp kurtarılamadı.



KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Batman-Diyarbakır il sınırındaki Akuba köyündeki aile mezarlığında toprağa verilen Şahabettin Özalp’ın yakınları gözyaşı döktü. Sabah saatlerinde cenazesi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderilen ve otopsiden sonra ikindi saatlerinde Akuba köyüne getirilen Şahabettin Özalp, toprağa verildi. Batman’ın Kültür mahallesinde oturduğu öğrenilen ve çiftçilik yapan Özalp’ın olayı ile ilgili polis soruşturma başlattı.

*******************

İki günde 10 kişi bıçaklandı

Kavgasız günün geçmediği Batman’da iki günde 10 kişi yaralandı. Yaralılardan bir genç yaşamını yitirdi. Kentin en işlek güzergahı Turgut Özal bulvarında peş peşe yaşanan bıçaklı kavgalarda yaralananlar Bölge Devlet Hastanesi ile özel hastanelerde tedavi altına alındı. Önceki gece Gültepe kavşağında iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü çıkan kavgada 37 yaşındaki Şahabettin Özalp hayatını kaybetti.

Editör: TE Bilişim