ARSLAN’LA DEVAM

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanlığı’na yeniden Arif Arslan seçildi. BGYC lokali binasında yapılan kongreye tek liste ile gidildi. BGYC üyelerine teşekkür eden Arslan, yönetim Kurulu üye sayısını artırdıklarını belirtti. Batman’ın yanı sıra ilçelerde zor koşullarda görev yapan bazı meslektaşları da yönetime aldıklarını anımsatan Arslan, “Yeni dönemde bizi bir dizi proje ve etkinlik daha bekliyor. Bir aile olan Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’nin yönetimi sorumluluğunun farkında. Tüzüğümüz gereği Yönetim Kurulu sayımızı 9’a çıkarıp yeni dönemde daha aktif olmak istiyoruz” dedi.

“SAYGILI, DİKKATLİ, OBJEKTİF...”

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’nin şehrin gelişimine ve yaygın medyada ön yargıların ortadan kalkması için de duayen gazeteci-yazarları konuk etmeye devam edeceğini belirten Arslan, “Şehrin değerlerine saygılı, dikkatli ve objektif bir yayıncılık izlenilebilmesi için cemiyetimiz üyelerini bir dizi panel ve seminerle buluşturmaya devam edecektir” dedi. Kongresini gerçekleştiren BGYC’yi ziyaret eden duayen gazeteci-yazar Muharrem Sarıkaya ve Sabancı Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Fuat Keyman,  Arif Arslan ile yönetim kurulunu kutladı. BGYC’nin örnek bir binaya sahip olduğunu belirten Sarıkaya ve Keyman, “BGYC’nin binasından etkilendik, emeği geçenleri kutluyoruz” dediler.



YÖNETİM BELİRLENDİ

Arif Arslan’ın Başkanlığını üstlendiği BGYC yönetimi şöyle oluştu: “Nedim Arslan, Nihat Ekinci, Mustafa Seven, Servet Barlık, Melek Barış, Reşat Yiğiz, Yılmaz Ekinci ve Hamza Aydın.” Denetim Kurulu asil üyeliklere ise Serhan Öner, Fikri Arslan ve Abdurrahman Erin seçildi. BGYC yönetimi, önömüzdeki haftalarda yapacağı bazı etkinlikler için bir dizi karar aldı. 

Editör: TE Bilişim