** 7 Haziran seçimlerinden Ak Parti’den aday adayı olan ekonomist-eğitimci Abdulhakim Kangül, Beşiri Ak Parti ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY
Geçtiğimiz günlerde Alikan aşiretinden 200 kişinin katıldığı yemekte Ak Parti Beşiri İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan ekonomist-eğitimci Abdulhakim Kangül, ‘Beşiri’yi bir aile olarak göreceğiz’ dedi. Kangül, sözlerini şöyle sürdürdü: “Son 3 aydır 30’a yakın tüm Alikan köyleri ve Beşiri merkezini gezdik. Yüzlerce ziyaret ve istişare yaptık. Problemleri, sorunları ve çözüm yollarını görüştük. Çok verimli ve faydalı görüşmeler oldu. Bize olan sevgi ve ilgiyi gördük. Beşiri ilçesi çok eski ve kıymetli bir ilçedir. Lakin hak ettiği değeri almadığını görmekteyim. İşsizlik, altyapı gibi  konulara süratle eğileceğiz, sorunları birlikte istişare ederek çözeceğiz. Beşiri'yi bir aile olarak görecek, fakir fukaraya, garip gurabaya en üst seviyede aşk derecesinde hizmet edeceğiz.”

“HİZMETE TALİPLİYİM”
Kangül, sözlerini şöyle sürdürdü: “Az gelişmiş kadim ilçemize hizmet etmeyi ibadet olarak göreceğiz. Gayemiz Beşiri halkına hizmet etmek, onu maddi ve manevi olarak yüceltmektir. Geçen sene bu vakitlerde FETO ve işbirlikçileri, 40 yıldır kurguladıkları senaryoyu icraata koydular. Milletimizin istiklaline, istikbaline ve milletin milli iradesine en nameşru darbe teşebbüsünde bulundular. Lakin bu aziz millet, şer koalisyonunu bir gecede dağıtmayı başardı. Millet Anadolu Devrimini gerçekleştirerek diğer mazlum ve masum milletlere de örnek olmayı başardı. Kendi halkına her türlü silahı doğrultmaktan çekinmeyen FETÖ terör örgütünü lanetliyorum. 15 Temmuz şehitlerine rahmetler diliyorum, gazilerimize ve ailelerine sabırlar diliyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim