**Siyah-Beyazlı takımın şampiyonluk kutlamasını Batman’da da yapacağını söyleyen BJK eski Asbaşkanı Muzaffer Nasıroğlu; “Bayram sonrası Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile yönetim kuruluyla birlikte Batman’daki taraftarlarımıza şampiyonluk sevincini yaşayacağımız anlamlı bir etkinlik gerçekleştireceğiz” dedi.
NASIROĞLU, ÇAĞDAŞ’A AÇIKLADI
İstanbul ve Ankara’daki büyük kentlerde şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş, Güneydoğu’da ilk şampiyonluk kutlamasını Batman’da yapacak. Batman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serhat Kaya’nın da organize edeceği şampiyonluk kutlamasını Ramazan bayramı sonrası Batman’da yapmayı planladıklarını ifade eden BJK’nin Batmanlı yöneticilerinden Muzaffer Nasıroğlu, Siyah-Beyazlı taraftarlara müjde verdi. Nasıroğlu; “Bölgede ilk şampiyonluğu kutlayacağımız şehir Batman olacak. Batman Beşiktaşlılar Derneği’nin organizasyonuyla örnek bir kutlamayı da Batman’da yapmak istiyoruz” diye konuştu.



FİKRET ORMAN DA GELİYOR
Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulunun Batman’daki şampiyonluk kutlamasına katılacağını söyleyen Nasıroğlu, şöyle devam etti; “Batman’da da çok sayıda Beşiktaşlı taraftarlarımız var. Beşiktaş’ın şampiyonluğunu Batman’da kutlamasını kararlaştırdık. Bayram sonrasında yapacağımız kutlamayı uygun bir yerde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Beşiktaş Batmanlılar Derneği ve İl yöneticilerimizin görüşleri doğrultusunda etkinliğimizi Batman’da gerçekleştireceğiz.”


BEŞİKTAŞ ÖZEL MAÇ YAPACAK
Şampiyonluk kutlamasının ardından Beşiktaş’ın uygun olduğu bir süreçte Batman’ın 3.lig temsilcisi Petrolsporla özel bir maç yapacağını anımsatan sporsever işadamı Nasıroğlu; “Fenerbahçe Batman’da özel yaptıysa neden Beşiktaş bunu yapmasın. Öncelikle şampiyonluk kutlamasını yapacağız. Ardından da Kulüp Başkanımız Fikret Orman’ın açıklayacağı bir tarihte Beşiktaş, Batman Petrolspor’la özel bir maçta yapacak. Bu müjdeyi de Batmanlı Beşiktaşlı taraftaralarımıza veriyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim