**Beşiri Belediyesi’nin yeni Eş Başkanları Mustafa Öztürk ve Dicle Erdem, görevi devralarak anlamlı mesaj verdi; “Belediye kapısı herkese açık olacak.”

“HERKESE EŞİT OLACAĞIZ”
Beşiri Belediyesi Eşbaşkanları Mustafa Öztürk ve Dicle Erdem, kalabalık bir partiliyli birlikte görevi devraldı. Devir-teslim töreninde konuşan Eşbaşkan Mustafa Öztürk, belediye kapısının herkese eşit olduğunu söyledi. Öztürk, şöyle devam etti: “Seçim sürecinde bize desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Halkın bize verdiği bu ağır yükün bilincinde olup bize destek verenleri mahcup durumda bırakmayacağız. Herkese eşit bir şekilde hizmetimiz olacak. İlçemiz için güzel projelerimiz var. İnşallah en kısa zamanda çalışmalarımızla ilçeye farklı bir görünüm kazandıracağız. Çalışmalarımızda parti gözetimi yapılmaksızın herkese eşit hizmet sunacağız. Belediye kapısı herkese açık olup herkesin derdiyle ilgileneceğiz.”


KARABULUT VE TİRYAKİ DE GÖREVDE
İkiköprü’de de Belediye Eşbaşkanları Osman Karabulut ve Hidayet Tiryaki de göreve başladı. Devir teslim töreninde partililere seslenen Karabulut; “Beldemizde bir tabuyu yıkmış bulunmaktayız. Hizmetimiz herkese eşit şekilde olacak. İkiköprü beldemizin hak ettiği bir hizmeti sunmak için gece gündüz çalışmalarımız devam edecek. İkiköprü halkının teveccühüne layık olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim