BEKİRHAN’A MODERN YOLCU DURAĞI
Kozluk ilçesinin Bekirhan beldesi, bahar mevsimi arifesinde bir dizi hizmetle buluştu. Belediye Başkanı Zeki Demir, Batman-Kozluk karayolu üzerinde yolcu durağının bulunmaması nedeniyle belde sakinlerinin zor durumda kaldığını söyledi. Üç yolcu durağını kazandırdıkları belde de cami ve taziye evi bahçesine de oturma bankı kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Demir; “Yaşlılarımız hem duraklarda hem de cami bahçelerinde daha rahat bir ortamda dinlenebilecek” dedi.
BELDE’YE MODERN KURAN KURSU BİNASI
Belediye’nin imkanlarıyla 2900 nüfuslu beldeye hayırsever bir vatandaşın desteğiyle modern bir kuran kursu binasını da hizmete açtıklarını ifade eden Başkan Demir, şöyle konuştu; “Hacı Nursen Arpa Kuran kursu binasını geçen yıl hizmete açtık. Binanın bahçesine yeni banklar yerleştirdik. Beldemizin cami bahçelerine de oturma bankları monte ettik. Kısıtlı imkanlarla beldemizin ihtiyaçlarını gideriyoruz.”



YOLLARA STABİLİZE
Batman-Kozluk karayolu üzerindeki Bekirhan beldesinde mahalle yollarında stabilize çalışmasının yapıldığını kaydeden Başkan Zeki Demir; “Kenar semtlerimize de hizmet ulaştırıyoruz. Yeterli asfalt alamadığımız için yollara geçici olarak stabilize döktük. Ancak çalışma sezonunda imkanlar elverirse; stabilize yaptığımız yolları bir de asfaltlamayı düşünüyoruz. Beldemize hizmet getirmenin gayreti içindeyiz” diye konuştu.




YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR
Altyapı sorunlarının çözümünde destek gördüğü Vali Ahmet Deniz, Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk ve Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’e teşekkür eden Başkan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bekirhan’da sorunlarımızın çözümünde sayın Valimiz başta olmak üzere Kozluk Kaymakamı ve Özel İdare Genel Sekreterimizin de desteğini aldık. Karayollarının yaptığı yaya alt geçit ile yol güzergahındaki eksiklikleri, Valimiz sayın Ahmet Deniz de gördü. Yol güzergahındaki refujların bir bölümü çevreye yayılmış durumda. Belde sakinleri, geçidi kullanamıyor. Yolda eksiklikler giderilemiyor. Her gün görünmez kazalarla karşı karşıya kalıyoruz. Bu sorunun çözülmesini istiyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim