** İstanbul-Sefaköy’de yaşayan 8 kişilik Batmanlı Demir ailesinin tek erkek çocuğu olan 23 yaşındaki Emrah Demir, göğsünden aldığı kurşunlarla yaşamını yitirdi. Talihsiz Emrah Demir’in cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisiden sonra İstanbul’a gönderilecek.

 

** Bir yıl önce askerden gelen Emrah Demir’in dedesini ziyaret etmek için Batman’a geldiğini söyleyen gözü yaşlı Demir ailesi: “Emrah, İstanbul’da doğdu. Yakınlarını görmek için ısrarla bayram tatilini Batman’da geçirmek istedi. Batman’a sağ giden Emrah’ın şimdi de cenazesini bekliyoruz” dediler.

 

BAYRAMA GELDİ AMA…
Bayramın son gününde Turgut Özal bulvarında çıkan olaylarda yaşamını yitiren 23 yaşındaki Emrah Demir’in bayram izni için İstanbul’dan Batman’a geldiği ortaya çıktı. Ailesi aslen Batmanlı olan ve İstanbul’da yaşayan Emrah Demir, Kurban bayramı arifesinde dedesini ziyaret etmek için Batman’a geldi. Bayram tatilini geçirdiği kentte patlak veren olaylarda kurşunların hedefi olan Demir, önceki gece Turgut Özal bulvarında saldırıya uğradı. Göğsünden ve kafasından aldığı kurşun darbeleriyle olay yerinde yaşamını yitiren Emrah Demir’in ailesi, yaşananlara inanmak istemedi.

 

EVİN TEK ERKEK ÇOCUĞUYDU
İstanbul-Sefaköy’de oturan ve babası Mehmet Demir’in kahvecilik yaptığı Emrah Demir, yıllar sonra geldiği Batman’da vuruldu. 8 Kişilik ailenin tek erkek çocuğu olan Demir’in geçen yıl askerden geldiğini belirten yakınları şöyle konuştular: “Emrah İstanbul’da doğup, büyüdü. Askerden döneli bir yıl olmadı. Yakınlarını görmek için Batman’a gelmişti. 7 kız kardeşi vardı. Çocukluğunda bir kez Batman’a gelmişti. Sağ olarak Batman’a giden Emrah’ın şimdi de cenazesini almanın üzüntüsünü yaşıyoruz.” Bu arada Malatya Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan Demir’in bugün İstanbul’a gönderileceği gelen haberler arasında.

Editör: TE Bilişim