** İstanbul Atatürk havalimanında üç yıldır taşeron işçisi olarak çalışan Batmanlı 23 yaşındaki Özgül İde, önceki gece canlı bombalı saldırıdaki kurbanlardan oldu. Özgül, bugün Bekirhan-Konaklı köyünde toprağa verilecek.

3 YIL ÖNCE İSTANBUL’A YERLEŞMİŞTİ
DAEŞ’in İstanbul Atatürk havalimanına saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 41’e çıkarken, saldırıda yaşamını yitirenler arasında Batmanlı Özgül İde de yer aldı. Ailesinin üç yıl önce yerleştiği İstanbul’da, Özgül İde taşeron işçisi olarak çalıştığı Atatürk havalimanındaki korkunç olayda hayatını kaybetti. 8 Çocuk babası Kazım İde’nin ortanca kızı Özgül’ün acı haberini duyan Konaklı köyü ile Batman’daki yakınları, olayın şokunu yaşadı.



BATMAN’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Hayatını kaybedenler için ülkede bir günlük ‘yas’ ilan edilirken, saldırıda Batmanlı 23 yaşındaki Özgül İde bugün memleketinde toprağa verilecek. Adli Tıp Kurumu tarafından açıklanan isimler arasında yer alan havalimanında çalışan Özgül İde’nin cenazesi bu sabah havayolu ile Batman’a getirilecek. Konaklı köyü ile Batman’da yakınları bulunan Özgül’ün taziyesi için Aydınkonak’taki Halit Mevlana camisinde ‘başsağlığı’ ziyaretleri kabul edilecek.

Editör: TE Bilişim