**Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman’ın İlçe ve Belde Belediye Başkanlarıyla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Bakan Özhaseki, Belediye Başkanlarının taleplerine ‘yeşil ışık’ yaktı.

TALEPLERE YEŞİL IŞIK
Batman Milletvekili Ataullah Hamidi başkanlığındaki heyet, Çevre-Şehircilik Bakanlığı’na çıkarma yaptı. Önceki gün Milletvekili Ataullah Hamidi, Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Kozluk, Sason, Yücebağ ve Kayapınar Belediye Başkanlarıyla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Batman’ın ilçe ve belde Belediye Başkanlarının taleplerini dinleyen Bakan Özhaseki: “Batman’ın bende ayrı bir yeri var. Batman’ı seviyorum. Belediye Başkanlarımızın taleplerini değerlendireceğiz. Gerek altyapı ve gerekse diğer projelerde Belediyelerimize her türlü imkanı sağlamaya çalışacağız” dedi.

HAMİDİ: “BELEDİYELERİMİZ DESTEK BEKLİYOR”
Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, Kayapınar Belde Belediye Başkanı İsmail Koruyan, Hisar eski Belde Belediye Başkanı Zübeyir Kaya ile Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ile Bakan Özhaseki’ye ilçe ve beldelerin sorunlarını anlatan Milletvekili Hamidi, şöyle konuştu: “Belediyelerimizin projelerine dün olduğu gibi bugün de destek veren Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Özhaseki’nin, 2018’de Belediye başkanlarımızın projelerine destek vereceğine inanıyoruz. Gerek Batman gerekse de ilçe ve beldelerimiz çalışma sezonuna hazır.” Yaklaşık bir saat süreyle Bakan Özhaseki’yle görüşen Batman heyeti diğer bakanlıklarla da bir dizi temaslarda bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim