** İzmir Travel fuarında Batman standı ilgi görmeye devam ediyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı,  yaygın medyanın ilgi gösterdiği Batman standında Batman'ın tarihini, kültürünü ve turizmini anlatıyor. TRT Haber’e konuşan Aslanlı: “ Batman’ın ekranda payı az. Daha fazla Batman ekranlara taşınmalı” dedi.

FUAR DEVAM EDİYOR
Geçtiğimiz günlerde başlayan ve Pazar günü sona erecek olan İzmir Travel fuarında Batman standı, konukları ağırlıyor. Yaygın basın mensuplarının da ilgi gösterdiği stantta Batman’a özgü ürün ve motifler tanıtılıyor. TRT Haber’e konuk olan İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, ekranlarda petrol şehrinin hak ettiği oranda yer almadığına dikkat çekti. Aslanlı: “İlimizin tanıtımda daha çok yer alması için yaygın medyanın da üzerine düşeni yapması lazım. Batman'ın tarihi, kültürü ve turizminin ekranlarda daha çok yer alması için yaygın medya temsilcilerini de ilimizde görmek istiyoruz. Batman’ın ekranda payı az. Daha fazla Batman ekranlara taşınmalı. Bunun için yaygın medya temsilcilerini ilimizde görmek istiyoruz. Batman Valimiz sayın Ahmet Deniz'in ‘Batman her yerde okuyor’, ‘Burası Batman burada küfür yok’ ve sigarayı bırakma gibi kampanyaları diğer illere örnek olacak projeler. Bu projeler daha fazla ekrana taşınmalı” dedi. 

VALİ, BATMAN’I TANITIYOR
Vali Ahmet Deniz, İzmir Travel fuarının ilk gününe katılarak konuklarla yakından ilgilendi. Batman’daki yoğun temposuna rağmen İzmir Travel fuarının ilk gününe katılan Vali Deniz, stant stant gezip turizmcileri Batman'a davet etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, İl Gençlik ve Spor Müdürü Halil Eren ve BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ile birlikte fuardaki stantlarda konuklarla iç içe olan Vali Deniz, “Batman yaşanılabilir bir kent. Sadece tur operatörlerini değil, Batman'ı görmeyenleri de ilimizde görmek istiyoruz” dedi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim