*Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’ni ziyaret eden Vali Azmi Çelik, kentin tanıtımı için önemli organizasyonların şart olduğunu söyledi: BGC Başkanı Arif Arslan ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Vali Çelik, BGC tesislerine tam puan verdi.

 

“BATMAN’I GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”

Yaklaşık 2 aydır göreve başladığı Batman’da iade-i ziyaretlere ağırlık veren Vali Azmi Çelik, Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’ne konuk oldu. BGYC Başkanı Arif Arslan ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Vali Çelik, çözüm süreciyle birlikte Batman’a gelen duayen gazetecilerin kente olan bakışından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 14 yıl aradan sonra Vali Çelik’i, bu kez ‘Batman Valisi’ olarak görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen BGYC Başkanı Arslan, “Kozluk Kaymakamlığı döneminde de adından söz ettiren Vali sayın Çelik’in Batman’da da güzel çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” dedi.


“ŞEHRİMİZİ İYİ TANITACAĞIZ”

Batman’ın tanıtıma ihtiyaç duyulan bir şehir olduğuna işaret eden Vali Çelik, şöyle devam etti; “Şehrimizin tanıtımı için önemli organizasyonları önümüzdeki süreçte düşünebiliriz. Konuklarımız, Batman’ı tanıdıktan sonra buraya bakış açıları değişiyor. Yeni dönemde bir dizi proje kapsamında şehrimizi tanıtmaya yönelik çalışmalarımız da olacak. Batman, tanıtıma ihtiyaç duyulan bir şehir.” Kültür-Turizm İl Müdür Vekili İhsan Aslanlı’nın bulunduğu ziyarette özellikle kentin tanıtımına yönelik çalışmaların kaçınılmaz olduğunu anımsatan Vali Çelik, “Kurumlarımız, STK temsilcileri ve basınımızla Batman’ı layık olduğu yere getirmenin gayretinde olacağız” diye konuştu.


BGYC LOKALİNE HAYRAN KALDI

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti lokali ile tesislerini beğenen Vali Çelik, Başkan Arslan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Kültür merkezi ile Müze Müdürlüğü karşısındaki halka açık tesislerin örnek olduğunu söyleyen Vali Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “Cemiyetin örnek bir yeri var. Mükemmel yapılmış. Emeği geçenleri kutluyorum. Kültür merkezindeki bazı etkinliklerden fırsat buldukça arada sırada tesislere gelip biz de konuk olacağız. Gazetecilere örnek bir tesis olmuş. Çevre ve bahçe düzenlemesiyle Batman Gazeteciler Cemiyeti nezih bir ortama kavuşmuş.”

BAYRAMDA BATMAN’DA

On bir ayın sultanı Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde geçtiğini belirten Vali Çelik, “Ramazan bayramı arifesindeyiz. Önümüz bayram. Şimdiden Batmanlı hemşehrilerimizin bayramını en içten duygularla kutluyorum. TBMM’den önemli bir yasa daha çıktı. Bu topraklar daha güzel günlerle buluşacak. Yarınlara umutla bakıyoruz” dedi. Ramazan bayramı tatili süresince Batman’da da olacağını ifade eden Vali Çelik, “Belki günü birlik bir gezim olabilir. Fakat bayram tatilde hep Batman’da olacağım” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim