**Ak Parti Batman İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya: “2019 seçimlerinde Batman’dan umutlarımız büyük” dedi.

KAYA, KONGREDEYDİ
AK Parti İl Kadın Kolları 5. Olağan kongresi, hafta sonu Elit Düğün salonunda gerçekleşti. Tek listeyle gidilen kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Canan Kalsın, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Batman eski Milletvekili Ziver Özdemir, ilçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Mevcut Başkan Mevlüde Bilici’nin yeniden güven tazelediği kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı Kaya: “Her sokağının tarih koktuğu Batman’da olmaktan çok mutluyum. Bugün bu kongrede gelecek ve hayallerimizi konuşuyoruz. Seçilen yönetime başarılar diliyorum. 2019 Seçimlerine kadar çalınmadık kapı bırakmayalım. Batman’dan umutlarımız büyük” dedi.

“ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYALIM”
Genel Başkan Yardımcısı Kaya, şöyle devam etti: “Batman’ın kayyum atanmadan önceki ve sonraki yapılan hizmetleri biliyorum. Zamanında çöplerin toplanmadığı ve tozdan geçilmeyen bir şehri, hükümet olarak kendilerine aktardığımız kaynakları teröre verdiklerinden dolayı hukuken ile getirilen kayyuma önemli işler düşmektedir. AK Parti üyeleri olarak sizlere de önemli görevler düşüyor. 2019 seçimlerine kadar çalınmadık kapı bırakmayalım. Batman’dan umutlarımız büyük.” (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim