** Cuma günü Batman’da düzenlenecek mitinge katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Ak Parti il teşkilatı, hazırlıkları son aşamaya getirdi. Erdoğan’ın çözüm süreciyle ilgili yeni mesajları merak konusu…

MİTİNG, VALİLİK BİNASI ÖNÜNDE
Bölge illerinde mitinglerini sürdüren Başbakan Recep Tayyp Erdoğan, Cuma günü Batman’da partililerle bir araya gelecek. Mitingin yapılacağı Valilik binası önü ile Ak Parti seçim lokali bayraklarla süslendi. Cuma günü saat 12.45’te düzenlenecek miting öncesi hazırlıkları son aşamaya getiren Ak Parti il teşkilatı, merkezin yanı sıra ilçe ve belde teşkilatlarıyla birlikte mitingde görev alacak partililerin görevlendirmesini de tamamladı.

MESAJLARI MERAK KONUSU
Erdoğan’ın Batman mitinginde çözüm süreciyle ilgili mesajları şimdiden merak konusu oldu. Çözüm süreciyle birlikte bölgenin huzura kavuştuğunu belirten Batmanlılar: “Süreçte zaman zaman aksamalar yaşansa da yakalanan huzur ortamı önemlidir. Ancak sürecin barışa evrilmesi için yeni adımlar atılması da kaçınılmazdır. Sayın Başbakanın Batman’da yeni mesajlar vermesini bekliyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim