*Olayda yaralanan 19 yaşındaki Mustafa Miroğlu, Bölge Devlet hastanesi acil servisi önünde sedyede karşı tarafın tabancalı saldırısında hayatını kaybetti. Polis, iki saat süreyle hastanenin giriş-çıkışını kapattı.

 

MİNİBÜS HATTI, 2 İKİ CAN ALDI

Batman’da minibüs hattı yüzünden karşı karşıya gelen ve akraba oldukları bildirilen Miroğlu ile Aydın aileleri arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi yaşamını yitirdi, beş kişi ise yaralandı. Sabah 09.30 sıralarında Meydan mahallesindeki parkta ‘minibüs hat’tı yüzünden silahlar konuştu. 24 yaşındaki Kerem Aydın, vücuduna aldığı kurşun darbeleriyle olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay sırasında yaralanan 19 yaşındaki Mustafa Miroğlu, önce özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddiyetini koruması üzerine Miroğlu, Batman Bölge Devlet hastanesi’ne kaldırıldı. Bu kez hastane acil girişinde ikinci olay meydana geldi.  Sedye üzerindeki yaralı Mustafa Miroğlu, ikinci silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

 

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayın şüphelisi oldukları belirlenen beş kişi ise gözlem altına alındı. Batman Valiliği’nden yapılan açıklamada olayın minibüs hattı ile geçmişe dayanan husumetten kaynaklanabileceği belirtildi. Olayla ilgili E.A, Ş.M, C.M ve A. M. gözaltına alındı.

 

2’Sİ KADIN BEŞ KİŞİ YARALANDI

İki tarafın yaralılarının kaldırıldığı Bölge Devlet hastanesi acil servis bir anda karıştı. Silahların konuştuğu Hastane acil servisi önünden geçen hastalardan 39 yaşındaki Hüsniye Toğrap ile 51 yaşındaki Mecbure Özne de seken tabanca kurşunlarından yaralandı. İki taraftan yaralanan 24 yaşındaki Hüseyin Aydın ve 49 yaşındaki Şahabettin Miroğlu, tedavi altına alındı. Polis, silahlı olayın yaşandığı Bölge Devlet hastanesi girişini bir süre kontrol altına aldı. İki saat süreyle hastane kapatıldı. 

Editör: TE Bilişim