** Merkezi İstanbul’da olan ve Gaziantep’te şubesi bulunan Aşur Grup, ‘Cazibe Merkezleri Programı, Yatırım ve Destek Hamlesi’ projesi kapsamında Batman’a yatırım projeleri planlıyor. Projelerini basına tanıtan Aşur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşuroğlu: “Sunulacak destekler kapsamında Batman’da yatırımları gerçeklmeştirmek isityoruz” dedi.

“BATMAN’IN ALTYAPISI MÜSAİT”
Aşur Grup, ‘Cazibe iller’ arasında bulunan Batman’da yatırım yapmayı planlıyor. Mado’da düzenlenen basın toplantısında yatırım projeleri hakkında bilgi veren Aşur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşuroğlu: “Batman’a geliş amacımız yatırıma dayalı olmakla beraber kentte ve bölgede istihdam oluşturmaktır. Hükümetimizin bir süre önce açıkladığı Cazibe Merkezleri Programı, Yatırım ve Destek Hamlesi projesi kapsamında kente yatırımlar yapmayı planlıyoruz. Bu program kapsamında başta inşaat ve üretim sektörleri olmak üzere işletmelere uzun vadeli destekler sağlanarak yatırım, üretim ve istihdamın artırılması amaçlanıyor” dedi.



“5 YILDA CİDDİ YATIRIMLAR HEDEFLİYORUZ”
5 Yıllık süreçte öncelikli mısır fabrikası olmak üzere 5 yıldızlı termal otel, okul, anaokul, işmerkezleri gibi yatırımları hedeflediklerine de dikkat çeken Aşuroğlu: “İşadamı Senanik Nasıroğlu’nun da destekleriyle kentimize üniversite kurmayı da planlıyoruz. Batman’da imalat ve üretim düşük, işsizlik ise yüksek. Bu anlamda projelerimiz için uygun bir il. Kendi projelerimizi gerçekleştirmenin yanı sıra bölgemizdeki diğer yatırımcıların projelerini hazırlayıp anahtar teslimine kadar uzman mimar ve mühendis kadrolarımız, danışmanlık ve iş takipçiliği de yapıyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim