**Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Ahmet Aydın’ın da aralarında bulunduğu AK Partili 45 Milletvekili, bugün Batman ve komşu İl’de nabız tutacak.

BATMAN’A ÇIKARMA
Önceden planlanan program doğrultusunda Güneydoğu’nun üç il’inde nabız tutacak olan AK Parti 45 Milletvekili, bugün Batman’da bir dizi incelemelerde bulunacak. Dün Diyarbakır’a gelen ve AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın’ın da aralarında bulunduğu 45 Milletvekili, Batman kent merkezinin yanı sıra ilçelerinde de nabız tutacak. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve AK Parti il teşkilatının karşılayacağı AK Partili Milletvekillerinin halkla bir araya gelip sorunları dinleyeceği öğrenildi. Güneydoğu gezisine dün Diyarbakır’dan başlayan heyet, akşam da Batman’da yemekte ağırlanacak.

HALKLA SİYASET YAPAN PARTİYİZ”
Diyarbakır, Batman ve Siirt’te üç gün süreyle bölge insanıyla bir arada olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın; “Ülkemizi karış karış gezeriz. Biz halkla siyaset yapan bir siyasi partiyiz, halk adına sorunların çözümü noktasında gayret gösteren bir siyaset izliyoruz. Bu manada her daim halkın arasındayız. Bugün de inşallah halkımızla beraber Batman ve Siirt’te Pazar gününe kadar halkımız ile birlikte doya doya yaşayacağız. Bütün bölge halkına da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim