**Belediye Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü, kent merkezindeki 13 parkı onarımdan geçiriyor. ‘Daha yeşil bir Batman’ için kentin dört bir yanının yeşillendirilmesini isteyen Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, personel takviyesine gidiyor.
PARKLARA YENİ DÜZEN
Bahar mevsimi öncesinde kentin dört bir yanının yeşillendirilmesi için kolları sıvayan Belediye, kent merkezindeki 13 parkı elden geçiriyor. Park sayısının 100’ü bulduğu Batman’da yeşil alan sayısının artırılmasına yönelik de daha önce çalışmaların olduğunu kaydeden Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy; “Yeşil bir Batman için ne gerekiyorsa yapacağız. Daha önce parklarımız için desteğini aldığımız bazı Büyükşehir Belediyeleriyle önümüzdeki günlerde çalışma başlatacağız” diye konuştu.
56 PERSONEL YEŞİLLENDİRİYOR
Batman Belediyesi’nin 56 personelle park ve kavşaklardaki refüjları yeşillendirdiğini işaret eden Başkanvekili Aksoy, şöyle konuştu; “Yaklaşık 56 personelle parklarımızı yeşillendiriyoruz. Önümüzdeki günlerde Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü’ne personel sayısını artıracağız. Bahar mevsimiyle birlikte hedefimiz Batman’ın dört bir yanını yeşillendirmek. Yeşil alan sayısını da artırmak. Yeşile yönelik projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.” (Fikri Arslan)

Editör: TE Bilişim