** Referandum çalışmaları kapsamında Batman Ticaret ve Sanayi Odası’na konuk olan Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman’ın yatırımlardan payını alacağını söyledi.

“İSTİHDAM ALANLARI GENİŞLEYECEK”
Beraberinde Ak Parti İl Başkanı Diyaddin Uçar, SKM Başkanı Abdulbaki Polat ve bazı partililerle birlikte Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Oda’yı modern hizmet binasına kavuşturan Abdulkadir Demir ile yönetim kurulu üyelerini kutladı. Batman OSB’ye ilave edilen ek arsayla 200 yatırımcının yer taleplerinin karşılanacağını kaydeden Milletvekili Hamidi: “Yakın bir sürede Batman’ın komşu ülkelerle ihracaatı daha da büyüyecek. Batman’ın ekonomisi her dönemde canlılığını koruyor. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Gümrük hizmet binası ve sahasındaki eksikliklerinin giderilmesiyle yatırımcılar rahatlayacak. İleri süreçte Batman’da istihdam alanları genişleyecek” dedi.


“BORCU OLMAYAN TEK ODAYIZ”
Milletvekili ve beraberindeki heyeti hizmet binasında gezdiren Oda Başkanı Abdulkadir Demir, şöyle konuştu: “150 Kişilik konferans salonumuz ve teras katımızda konuklarımızı rahatlıkla ağırlayacağımız binamızı hizmete açmanın sevincini yaşıyoruz. Borcu olmayan tek oda konumundayız. Belgelerden ücret almıyoruz. Batman’da ihracaatın artmasına yönelik bir dizi projelerimiz olacak. Hedefimiz kalitede B grubundan A kategorisine çıkmaktır. Yeni hizmet binamızla birlikte önümüzdeki yıl A standartına çıkacağız. Batman’ı petrol atıklarından temizleyecek projeyi de hayata geçireceğiz.” (Ali Arslan)

Editör: TE Bilişim