**Manisa’ya atanan Vali Ahmet Deniz, gazetecilerle veda toplantısında bir araya geldi. Görevi süresince Batman’da güzel işler yaptıklarını belirten Vali Deniz: “Vatandaşın gönüllerine dokunabiliyorsak ve dualarını alabiliyorsak bizim de başarı karnemiz budur” dedi.

GAZETECİLERLE BULUŞTU
Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Deniz, gazetecilerle Mado’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelerek, vedalaştı. Görev yaptığı süre içerisinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Vali Deniz, eğitim, spor, sağlık, turizm ve kültür alanında birçok yatırımın gerçekleştirildiğini söyledi. Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaklaşık 2.5 yıldır Batman’da görev yaptım. Sizlerle sık sık bir araya gelerek, ilimizin sorun ve problemlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Sizlerin çalışmalarınızdan çok faydalandık. Batman’daki basın mensuplarının duruşundan ziyadesi ile memnunuz. Batman'da göreve başladığım ilk ayda ülkemiz 15 Temmuz hain darbe girişimine maruz kaldı. Darbenin ilk saatlerinden itibaren Batman halkı ve basını yanımızda oldu. Bu duruşları hep devam etti.”

“BATMAN'A HİZMET ETMEK BİR ONURDUR"
Batman’dan hüzünle ayrıldığını belirten Vali Deniz, şöyle devam etti: “Şırnak ve Silvan’dan da ayrılırken gözyaşlarıyla ayrılmıştım. Burada da böyle. Güzel dostluklar edindik. Batman çok güzel bir şehir, bu kente hizmet etmek bizim için bir onurdur. Bu sevdamız aynı şekilde devam edecek. Vatandaşın gönüllerine dokunabiliyorsak, Allah razı olsun ve dualarını alabiliyorsak bizim de başarı karnemiz budur.” Daha sonra basın mensuplarıyla vedalaşan Vali Deniz, kitap hediye etti. Öte yandan Vali Deniz, Çarşamba günü kentten ayrılarak yeni görev yeri Manisa’ya gidecek. Batman’ın yeni Valisi Hulusi Şahin’in de Perşembe günü göreve başlaması bekleniyor. (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim