**Hayırsever işadamı ve kanaat önderi Necat Nasıroğlu’nun cenaze törenine katılan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ı, Batmanlı işadamı Metin Güneş, yalnız bırakmadı. Batmanlıların misafirperverliğine teşekkür eden ve Batmanlılara başsağlığı dileyen Orman: “Büyüğümüz Necat amcayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. O’nu o kadar seviyordum ki, Batman ikinci memleketim oldu” dedi.

NASIROĞLU AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI
Beşiktaş Kulübü Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hayırsever işadamı Necat Nasıroğlu’nun cenaze törenine katılan Siyah-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Fikret Orman’ı, Batmanlı iş adam Metin Güneş de yalnız bırakmadı. Cenaze töreni ve başsağlığı ziyaretinde bir an olsun Nasıroğlu ailesinin yanından ayrılmayan Beşiktaş Kulüp Başkanı Orman ve beraberindeki heyete, işadamı Metin Güneş de eşlik etti. İşadamı Nasıroğlu’nun vefatından duyduğu üzüntüyü anlatan Fikret Orman: “Necat amcanın nasihatleri hala kulağımda. Çok değerli bir ağabeyimizdi. O’nu unutmayacağız” diye konuştu.

ORMAN, GÜNEŞ VE ARSLAN
Nasıroğlu’nun cenaze töreni için İstanbul’dan gelen kalabalık spor ve iş dünyasından oluşan heyetle yakından ilgilenen Batmanlı işadamı Metin Güneş, konuklarını Çömçe’de ağırladı. Batman Lisesi’nde Yazı İşleri Müdürümüz Arif Arslan’la aynı sınıfta okuyan Metin Güneş, BJK Kulüp Başkanı Orman’a, yıllar öncesinin dostluk ve arkadaşlığını da anlattı. Güneş, şöyle konuştu: “Gazeteci arkadaşım Arif Arslan’la Batman Lisesi’nde 3 yıl aynı sırada okuduk. Geçmiş yıllar çok daha güzeldi. O yıllardan kalan arkadaşlarımı unutmuyorum. İş yoğunluğuna rağmen görüşüyoruz. Batman’a her geldiğimde arkadaşlarımla bir araya gelirim.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim