** Batman’ın ilk özel Oto Galericiler Sitesinin temelleri atıldı. 44 Bin metrekarelik alanda kurulacak site, 135 işyeri kapasiteli olacak. İşadamları Engin Karaman ve Erdal Baz’ın yapımını üstlendiği site, 1 yılda tamamlanacak. Yatırım tamamlandığında sitede yaklaşık 500 kişi istihdam edilecek.

“TÜRKİYE’NİN SAYILI
SİTELERİNDEN OLACAK”
Batman Şehirlerarası Otogarı yakınında 44 bin metrekare alanda otomobil alım-satım sitesinin temelleri atıldı. İşadamları Engin Karaman ve Erdal Baz ortaklığıyla yapımına başlanan yatırım, kentin ilk özel Oto Galericiler sitesi olacak. Türkiye’nin sayılı oto alım-satım pazarlarından birini Batman’a kazandıracaklarını belirten işadamları Karaman ve Baz: “Oto pazarında yeni bir dönem başlıyor. Batman Auto Store’nin temeli 44 bin metrekarelik alan üzerinde atılmaya başlandı. 135 İşyeri kapasiteli siteyi 1 yılda tamamlayacağız. Site tamamlandığında 500 insanımızın da istihdamı sağlanmış olacak” dediler.

SİTEDE HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ
Modern site hakkında bilgiler paylaşan yatırımcılar Engin Karaman ve Erdal Baz, sözlerini şöyle sürdürdü: “İşyerlerinin kapalı alanı 130, ön park alanı 85, bahçe kısmı ise 50-100 metre kareden oluşuyor. Ayrıca site alanında çocuk oyun alanı, misafir otopark, PTT Şubesi, Noter, Banka ATM’leri, Cafe ve Restaurant gibi sosyal yaşam alanları olacak. Projeyi kamuoyuna duyurduğumuz gibi satışların 3’te 2’si gerçekleşti. Türkiye’nin en modern sitelerinden biri olacak projeyi Batman’a kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu önemli yatırımın gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Valimiz sayın Ahmet Deniz ve Belediye Başkanvekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy’a teşekkür ediyoruz.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim