**Türk Hava Yolları’nın kültür ve gezi dergisi Skylife’in Kasım sayısında Batman tarihi ilçesi Hasankeyf tanıtıldı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen THY Batman Müdürü Melih Torlak: “Batman’ın turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi için Skylife’te yer alması sevindiricidir. THY’nin uçuş yaptığı 122 ülkedeki 304 şehirde Batman tanıtılacak” dedi.

THY YÖNETİCİLERİ, BASINLA BULUŞTU
Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf, Türk Hava Yolları’nın kültür ve gezi dergisi Skylife’in Kasım sayısında tanıtıldı. Dergide ‘Dicle’nin Türküsü’ Batman başlığıyla yer alan tarihi mekanın turizm potansiyeline dikkat çekildi. Big Mamma’s’ta düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir araya gelen THY Batman Müdürü Melih Torlak, petrol kentinin turizm potansiyelinin önemine değindi. THY Pazarlama Temsilcisi Masum Keserli ve THY Şefi Sedat Ocak’ın bulunduğu toplantıda konuşan THY Müdürü Torlak, Batman’ın turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi için Skylife dergisinde yer almasının önemli olduğunu belirtti.

“OLUMLU ALGIYI GÜÇLENDİRMEMİZ GEREKİYOR”
THY’nin uçuş yaptığı 122 ülkedeki 304 şehirde Batman’ın tanıtılacağını ifade eden Torlak, şöyle devam etti: “Batman’ın hem ulusal hem de uluslar arası mecralarda daha etkin tanıtım çalışmalarının yapılması gerekiyor. Batman’ın şehir algısını olumlu anlamda güçlendirmemiz gerekir. Şehre ilk kez gelen hemen hemen herkes ‘Biz Batman’ı böyle bilmiyorduk’ demekte, ziyaret eden herkes olumlu izlenimlerle ayrılmaktadır. Daha çok kişiyi Batman’a davet etmemiz ve şehri deneyimlemesini sağlamalıyız. Kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları olarak bir araya gelip bir sinerji oluşturulması gerekir.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim