** Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Batman’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ak Parti lokalinde partililerle bir araya gelen Bakan Selçuk: “Bu coğrafya, kardeşlik coğrafyasıdır. Hiç kimsenin birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinde yeni bir başarı destanı yazmak zorundayız. Bu başarı destanına Batman da ortak olmalı” dedi.

PARTİLİLERE SESLENDİ
Batman’da Valilik ziyaretinin ardından Ak Parti seçim lokalini ziyaret eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, partililere seslendi. Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür, Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin eşlik ettiği Bakan Selçuk, yerel seçimlerin önemine dikkat çekti. Bakan Selçuk: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ve sevgilerini size getirdim. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bu seçim bir beka meselesi. 31 Mart yerel seçimlerinde yeni bir başarı destanı yazmak zorundayız. Bu başarı destanına Batman da ortak olmalı. Buna hazır mıyız? Bizler Türkiye’yi adım adım gezerek projelerimizi anlatıyoruz. Diğer partiler gibi seçimden seçime çalışan bir parti olmadık. Yerel seçimde Batman’da büyük değişim olacak. İnşallah, Batman ‘ak’ belediyeciliğine, gönül belediyeciliğine kavuşmuş olacak” dedi.

“BAŞKAN ADAYIMIZ, BATMAN'IN
ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”
Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin’in projeleriyle Batman’da istihdamın ve yatırımların artacağına dikkat çeken Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şöyle devam etti: “Batman’da ve diğer bölge illerinde iş başına gelen belediye başkanları maalesef halka hizmet etmek yerine terör örgütleriyle el ele yürümeyi tercih ettiler. Devletimiz de bu duruma elbette seyirci kalmadı. Güneydoğu’ya yatırım ve hizmet gelmesin diye her yolu denediler. Şu anda fırsat bu fırsat, ülkemize, ilimize, Batmanımıza yatırım gelsin, istihdam gelsin diye gönül belediyeciliğini desteklemek zorundayız. Belediye Başkanvekili olarak atanan Vali Yardımcımız kısa sürede Batman’ın çehresini değiştirdi. İnşallah Belediye Başkan adayımız da Batman’ın çehresini daha da değiştirecek. Murat Güneştekin’in güzel projeleri var. Bu projelerle birlikte istihdam gelişecek, yatırımcılar gelecek. Şehrimizde çukur siyaseti yapanlara fırsat vermeyeceğiz. Hiç kimse boş hayal kurmasın. Bu coğrafya, kardeşlik coğrafyasıdır. Hiç kimsenin birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim