*Batman’ın Cumhuriyet Mahallesi 1504 sokakta birer gün arayla iki erkek cesedi bulundu. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Şube ekipleri, Cumartesi günü kimlik tespit çalışmalarını sürdürdüğü 50 yaşındaki yabancı uyruklu erkek cesedinin ardından bu kez aynı sokakta 18 yaşında yabancı uyruklu bir erkek cesedi daha ortaya çıktı.

AYNI SOKAKTA İKİNCİ CESED

Batman’ın Turgut Özal bulvarına komşu olan Cumhuriyet Mahallesi 1504 sokakta birer gün arayla iki erkek cesedi bulundu. Cumartesi günü ikindi saatlerinde 3 aydır boş olan ev sahibinin kilidi kapalı banyoda battaniyeye sarılı bir erkek cesedi fark etti. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Afgan uyruklu olduğu bildirilen 50 yaşlarındaki erkek cesedin kimliğini tespit etmeye çalışırken, Pazar günü saat 17.00 sıralarında aynı sokakta ikinci bir erkek cesedinin olduğu duyumu üzerine polis harekete geçti.

SOKAK YAYA GEÇİŞE KAPATILDI

Cumhuriyet mahallesinin dar sokaklarından olan 1504 sokakta önceki gün bulunan evin bitişiğinde yaklaşık 10 yıldır boş olan metruk evde arama yapan cinayet büro şubesi ve olay inceleme ekibi, 18 yaşlarında olduğu bildirilen yabancı uyruklu bir erkek cesedi daha buldu. Sokağı yaya geçişlere kapatan polis, iki cesed için çok yönlü araştırma başlattı. Batman Bölge Devlet hastanesi morguna kaldırılan yabancı uyruklu olduğu iddia edilen ikinci cesedin de kimliği tespit çalışmaları sürüyor. Sokak sakinleri ise iki erkek cesedinin bulunduğu sokakta paniğe kapıldı. Polis geniş güvenlik önlemleri aldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim