**Batman Sanayi Sitesi’nde 30 yıldır hizmet veren Egemen Pompa, modern hizmet binasında müşterilerini ağırlıyor. Ayda yaklaşık 300 aracın tamir ve bakımlarını yaptıklarını belirten işletme sahiplerinden Şehmus Çelikal: “En büyük farkımız; müşteriye sunduğumuz güven” diyor.

TÜRKİYE’DEKİ EN KAPSAMLI İKİNCİ SERVİS    
Batman’da yaklaşık 30 yıldır hizmet veren Egemen Pompa, büyümeye devam ediyor. Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Egemen Pompa, 1 Milyon TL’ye mal olan yeni hizmet binasında müşterilerini ağırlıyor. Son teknolojik cihazlarla araçların arızalarını tespit ettiklerini belirten işletme sahipleri Şehmus Çelikal ve Zübeyir Gök : “İki katlı yeni hizmet binamızı geçtiğimiz aylarda tamamladık. 30 Yıldır bu sektördeyiz. Bosch Dizel Sistemleri olarak son teknolojik cihazlarla araçların arızalarını tespit ediyoruz. Bölgede Diyarbakır’ın ardından bu cihazlar sadece bizde mevcut. Cihazlar yaklaşık 2 Milyon TL değerinde. Batman’ın yanı sıra en fazla Şırnak, Bitlis, Mardin gibi illerden müşterilerimiz var. Erbil’den de sıklıkla parça onarımı yapıyoruz” dediler. Öte yandan Bosch Dizel servisleri arasında kapsam ve yatırım olarak Egemen Pompa, ülke genelinde ikinci sırada yer alıyor.

“ARIZALARIN ÇOĞU KULLANIM HATASINDAN”
Dizel araçlardaki arızaların en büyük nedeninin kullanım hatasından kaynaklandığını da ifade eden Çelikal ve Gök, sözlerini şöyle sürdürdü: “Araçlarda en sık karşılaştığımız arıza yakıta yönelik sorunlar. Kalitesiz yakıt kullanımı arızalara neden oluyor. Yeni araçlarda bu tür arızalara daha fazla rastlamak mümkün. Çünkü yeni enjeksiyonlu araçlar daha hassas.  Tüm araçların yedek parça ihtiyaçlarının yanı sıra pompa onarım ve enjektör bakım-onarımları servisimizde yapılıyor. 10 Personelimizle en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz” diye konuştu. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim