HAMİDİ GİRİŞİMDE BULUNDU
İstanbul ve Ankara’ya uçak seferlerinin yapıldığı Batman Havalimanında uçak seferlerinin Antalya’ya açılması için Ramazan ayı sonrası söz alan Milletvekili Ataullah Hamidi, İzmir seferleri için de girişimde bulunduklarını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım’ın Diyarbakır gezisinde Batman Havalimanın ihtiyaç duyduğu seferleri ilettiğini belirten Milletvekili Hamidi: “Daha önce Antalya seferlerinin haftada üç gün yapılması için söz almıştık. Ayrıca Ankara seferlerinin de arttırılması için de destek aldık. Şimdi hedefimiz Batman-İzmir uçuşlarının da haftanın belirli günlerde yapılmasıdır” dedi.
 

GÜLLÜ LİMAN
Ankara ve İstanbul dışında uçak seferlerinin yapılmadığı Batman havalimanı, Antalya ve İzmir seferleri için kampanya başlatırken, güvenli 10 limandan biri olan Batman limanının modern apronu, çevre düzenlemesiyle, yerli ve yabancı konuklardan tam puan alıyor. Liman yol güzergahında binlerce gül, bahar mevsiminde adeta renk cümbüşünü andırıyor.

SEFER SAYISI YETERSİZ

Uçak sefer sayısının yetersizliğinden yakınan yurttaşlar; “Komşu İl Diyarbakır uçuşların tümünü tekeline almış. Batman uçuşlarda adeta üvey evlat muamelesi yaşıyor. Uçak seferlerinin artırılması için aylardır talep olduğu halde henüz Antalya ve İzmir seferleri başlatılmadı. Batman limanını gören konuklar, limana tam puan veriyor ama nedense Batman seferlerde üvey evlat muamelesi görüyor” diye konuştular. 

Editör: TE Bilişim