* Kanada'dan Batman Özel Yaşam Hastanesine getirilen Spinemend makinası, boyun ve bel ağrılarına 'dur' diyor. Hastane yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, yeni makinenin fıtık ve boyun ağrısı olanlara bundan böyle ameliyatsız ve ilaçsız tedavi imkanı sağlayacağını söyledi.

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Özel Batman Yaşam hastanesi, Kanada'dan getirdiği Spinemend makinası ile boyun ve bel fıtığı hastaları artık ameliyatsız ve ilaçsız tedavi ettirecek. Hastane yönetim kurulu başkanı Mehmet Dinç, yüksek teknoloji ile tedavi yönteminin yapıldığı Spinemend cihazında 20 seansla hastanın iyileşeceğini söyledi. Hasta kabülüne bugünden itibaren başlanılacağını belirten Dinç, "Türkiye'de bir ilk olan makinayı Batman'a getirdik. Kanada'dan getirdiğimiz uzman kontrolünde hastalar test tedavi görmeye başladı" dedi.

21 ÜLKE KULLANIYOR

Kanada'da ürettiği makinayı Türkiye'de ilk kez Batman özel Yaşam Hastanesine getirdiğini kaydeden Tim Ensky, şöyle konuştu; "Avrupa'nın bir çok ülkesi bu cihazı kullanıyor. Türkiye'ye ilk kez getirdiğimiz makinayı Batman'da monte ettik. Bu cihazda tedavi olan bel ve boyun fıtığının yanı sıra kalça eğriliği olanların da ameliyatı tarihe karışmış olacak. Hasta ağrısız ve ameliyatsız tedavi olabilecek. 20 seans gören hasta iyileşebilecek. Dünyanın bir çok ülkesi artık bu cihazı tercih ediyor. Batmanlıların bu tedavi yönteminden memnun kalacağına inanıyoruz." (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim