** Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü’nün Petrolspor altyapısına yönelik ‘kapatma’ kararının geri alınmasına yönelik girişimlerinin sonuç verdiğini belirterek: “Haklı talebimiz olumlu karşılanmış, Petrolspor kulübüne bugüne kadar sağlanan desteklerin devamı yönünde karar alınmıştır” dedi.

“SORUNU, BAKANIMIZA İLETTİK”
Bir süredir Batman gündeminde tepkilere neden olan Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki Petrolspor altyapısının kapatılma kararıyla ilgili Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin girişimleriyle geri adım attı. Konuyla alakalı girişimlerinin sonuç verdiğini belirten Milletvekili Hamidi: “Batman için çok önemli bir yeri olan Petrolspor Kulübünün varlığını sürdürebilmesi için bugüne kadar sağlanan altyapı imkanlarının devam ettirilmesiyle ilgili olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nezdinde gerekli girişimlerde ve görüşmelerde bulunduk. Üzüntülerimizi, endişelerimizi, taleplerimizi ve duyarlılıklarımızı başta sayın Bakanımız Berat Albayrak olmak üzere ilgili mercilere ilettik” dedi.

“İMKANLAR DEVAM EDECEK”
Hamidi, şöyle devam etti: “Halkımızın temsilcisi olarak ilettiğimiz bu haklı talebimiz olumlu karşılanmış, Petrolspor kulübüne bu güne kadar sağlanan desteklerin devamı yönünde karar alınmış ve Batman Bölge Müdürlüğümüze iletilmiştir. Bu önemli kararın halkımıza hayırlı olmasını yürekten diliyorum. Her zaman Batman’a ve Batmanlılara yönelik haklı taleplerin ve hassasiyetlerin takipçisi olmaya ve Petrol Spor Kulübümüzün yanında olup destekçisi olmaya devam edeceğiz.” Türkiye Petrolleri’nde çalışan emekçilerin taleplerini de yakından takip ettiklerini kaydeden Hamidi: “Ayrıca, TPAO Batman Bölge Müdürlüğümüzde çalışan tüm kardeşlerimizin hak ve taleplerini de takip etmekteyiz. Hülasa, Batman için her yönüyle sorumluluğumuzun gereği olarak kararlı ve titiz bir çalışma içindeyiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla her sıkıntının üstesinden geliyoruz. Halkımızın destekleriyle güzel hizmetlere vesile olmaya devam edeceğiz inşallah” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim