*Tokgöz İnşaat firmasının yapımını üstlendiği Marina sitesindeki akıllı evler, büyükşehirlerdeki modern konutları aratmıyor. Petrol şehrinin değişen yüzü Gültepe’de konforlu daireler, yakında sahiplerine teslim edecek.

KONFORLU KONUTLAR
Batman’ın değişen yüzü Gültepe Mahallesi’ndeki modern konutlar.  220 Konutluk Marina sitesindeki akıllı daireler, yakında sahiplerini bulacak. 1 Ocak 2016 tarihinde yapımına başladığı konutların büyük bölümünü tamamlayan Tokgöz İnşaat firması, modern sitenin zeminine de yaklaşık 9 bin 600 m2 alanlık 2 katlı oto park kazandırdı. Brüt 189, net 153 m2’lik olan akıllı daireler de yok yok. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı kontular, Haziran’ın son haftasında sahiplerine teslim edilecek.

MÜKEMMEL MANZARA
Batman’ın gelişimi için örnek teşkil edecek konutları bitirmenin hazırlığında olduklarını ifade eden Tokgöz İnşaat firması sahibi Tahsin Tokgöz şunları kaydetti : “Örnek dairelerimizi gezenler ne denli kaliteli malzeme kullandığımıza tanık oluyor. Site ortasında mükemmel bir yeşil alan ve havuz da yapıldı. Yakında yeşil alan ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayacağız. Engelli rampaları da düşündük. Yaklaşık 9 bin 600 m2’lik iki katlı otoparkla araç parkı da site sakinlerinin hizmetinde olacak. Konutları Haziran’ın son haftasında teslim edeceğiz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim