ADAYLAR HUZURA ÇIKTI
Ak Parti, Batman’da ilçe ve belde belediye başkan adaylarını resmen açıkladı. Cumartesi günü Rezidans Salon’da yapılan aday tanıtım toplantısında Van Milletvekili ve MYK üyesi Osman Nuri Gülaçar, Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Akif Gür, partililere seslendi. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Akif Gür, yerel seçim hazırlıklarına start verdiklerini belirterek: “Artık bütün adaylarımızı açıkladık. 31 Ocak’ta da manifestomuzu açıklayacağız. Yerel seçimde eski Batman ile yeni Batman, eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir tercih yapacağız. 2.5 yıldır kayyum döneminde yapılanlar ortada. Önümüzdeki seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

GÜNEŞTEKİN KONUŞTU
Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, Batman’ın hizmete susadığını ifade etti. Güneştekin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar Batman, Ak Belediyecilik hizmetlerinden nasibini alamamıştı. Ancak son 2.5 yılda yapılanlar ortada. Fakat totalde Batman’da büyük bir hizmeti göremiyoruz. Kayyumun yaptığı hizmetler hepimizin malumudur. Batman’ı modern bir şehir haline getireceğiz. İluh deresi başta olmak üzere istihdam ağırlıklı projeleri hayata geçireceğiz. Batman’ın yanı sıra ilçe ve beldelerimize de hizmet seferberliği ilan edeceğiz.”

ÖZDEMİR: “KADROLARIMIZ VE
İMKANLARIMIZ VAR”
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ise ilçe ve belde başkan adaylarına başarı dileyerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Her şeyden önce vatandaşımızı Ak Belediyecilikle buluşturamamışsak bu eksiği kendimizde bulmalıyız. Kırsalda birçok alanda hizmet verdik. Maalesef Batman merkezinde yıllarca arzu edilen hizmetler gerçekleşmedi. Son 2.5 yılda yapılan çalışmalar da ortada. Bundan böyle yeterli kadrolarımızla yerel yönetimlerde de örnek hizmetler gerçekleştireceğiz. Daha 60 günden fazla bir süre var. Bundan böyle tam pres sahada olmamız lazım.” Daha sonra Van Milletvekili ve MKYK üyesi Osman Nuri Gülaçar, partililere hitap ettikten sonra adayları tek tek tanıttı ve başarı dileğinde bulundu. (Reşat Yiğiz)

İŞTE AK PARTİ’NİN ADAYLARI
Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin
Beşiri ilçe belediye başkan adayı Hüsamettin Akın
Gercüş ilçe belediye başkan adayı Gündüz Günaydın
Hasankeyf ilçe belediye başkan adayı Abdulvahap Kusen
Sason ilçe belediye başkan adayı Muzaffer Arslan
Kozluk ilçe belediye başkan adayı Mehmet Veysi Işık
Balpınar belde başkan adayı Hüseyin Geylani
İki köprü belde belediye başkan adayı Yakup Kıyanç
Kayapınar belde Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Bademci
Yücebağ belde belediye başkan adayı Abdullah Bil

Editör: TE Bilişim