**Batman Belediye Başkan Yardımcılarından Nasır Taş, babası İbrahim Taş’ın temizlik görevlisi işini yapmasının normal olduğunu söyledi. Bazı kesimlerin olumlu tepkileriyle karşılaştığını belirten Taş; “Babamla aile ve iş ilişkilerimiz farklı” diyor. 


**Temizlik denetiminde babasıyla karşılaştığını belirten Başkan Yardımcısı Taş; “Babamın temizlik görevlisi olarak çalışmasına hiç gocunmadım. Temizlik ekipleri denetlemelerinde babamla karşılaştık. Görevini iyi yaptığına tanık olduk” dedi.

“GEREKİRSE TEMİZLİĞİ BENDE YAPARIM”
Batman Çağdaş’ın sür manşetindeki “Baba temizlik görevlisi, oğlu başkan yardımcısı” başlıklı haberin kendisine sürpriz olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Nasır Taş; “Gerekirse temizliği ben de yaparım” dedi. “Çalışma alanında babamdan bağımsızım. Sonuçta onun da bir sorumluluğu var” diyen Başkan Yardımcısı Taş; “Temizlik birimi de bana bağlı. Babamı daha iyi bir yere getirmek için ne kendisinin talebi oldu nede ben böyle bir şey düşündüm. Bu duruma farklı bakmıyorum. Diğer çalışanlar nasıl çalışıyorsa, babam da kendi görevini yerine getiriyor. Siyasi ideolojimiz bunu gerektirir, işçileri hiç ayırt etmeyiz. Gerekirse temizlik çalışmalarına ben de katılırım” diye konuştu.



“BABAMIN EMEKLİLİĞİ YAKLAŞTI”
Babası İbrahim Taş’ın 12 yıldır Belediye’de çalıştığına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Taş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Babam yıllardır Belediye’de çalışıyor. Ben ise yeni başkan yardımcısı oldum. Onun emekliliğine 5-6 ay gibi bir süre kaldı. Yerinin değiştirilmesi için çok teklifler geldi. Görevinin değiştirilmesini hiç düşünmedim. Babamın temizlik görevlisi olarak çalışmasına hiç gocunmadım. Temizlik ekipleri denetlemelerinde babamla karşılaştık. Görevini iyi yaptığına tanık olduk. Babam ile aile ve iş ilişkilerini farklı tutuyoruz. Genelde her gün işine gelir, görevli olduğu mıntıkasını titizlikle temizler. Başkan yardımcısı olmasaydım da babam yine görevine devam ederdi. Oğlu ‘Başkan Yardımcısı’ oldu diye daha iyi bir yere getirmeye aklımın ucundan geçirmedim. İhtiyaç olması durumda gerekirse ben de temizlik yaparım.”

Editör: TE Bilişim