*Batman'da balık avlamak için önceki akşam Batman Çayı'na giren 3 kuzenden akıntıya kapılan Ercan Eripek ve Serkan Kurun kayboldu. Dün sabah cansız bedeni bulunan Ercan Eripek, gözyaşları arasında toprağa verildi.

100 METRE İLERİDE BULUNDU

Batman-Diyarbakır yolu köprüsü altından geçen Batman Çayı'nda 15 yaşındaki Ercan Eripek, 17 yaşındaki Serkan Kurun ve 16 Emrullah Eripek adlı kuzenler, balık avlamaya gitti. Bir süre çayda balık avlayan 3 kuzen, bir anda su akıntısına kapıldı. Kuzenlerden Emrullah Eripek, yoğun uğraşlar sonucu kendini kurtarırken, Ercan Eripek ve Serkan Kurun, Batman Çayı'nda kayboldu. Boğulmaktan son anda kurtulan Emrullah Eripek'in haber verdiği çevredekilerin olayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

PROFESYONEL DALGIÇLAR BULDU

Diyarbakır ile Bitlis’in Tatvan ilçesinden getirilen dalgıçlar, dün sabah akıntının olduğu bölgede yaptıkları aramada 15 yaşındaki Ercan Eripek’in cansız bedenini suda buldu. Eripek yakınları, Ercan’ın sudan çıkarılışı sırasında sinir krizleri geçirdi. Eripek, yakınlarının gözyaşları arasında Asri mezarlığında toprağa verildi. Suyun bulanık olması nedeniyle arama çalışmalarını güçlükle sürdüren dalgıçlar, “Su berrak aksaydı, daha çok cesede ulaşma imkanımız olur” dediler. Öte yandan sıcak havaya rağmen, yüzlerce kişi Serkan Kurun’un cesedinin bulunması için Batman çayı kıyısında adeta nöbet tuttu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim