** 3 Ağustos’ta kongreye gidecek Batman Emekliler Derneği’nde gözler olağan kongreye çevrildi. 9 Bin üyeli dernekte yaklaşık 6 bin üye sandık başına gidecek.

** 1472 Konut projesini tamamlayan ve 400 yeni konutun daha onayını aldıklarını belirten Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen: “Ekibimizle, üyelerimizi konutsuz bırakmamak için bir kez daha göreve talibiz” dedi.

ÜYE REKORU ONLARDA
Batman Emekliler Derneği, önümüzdeki Pazartesi günü yapacağı 3. Olağan kongreye yönelik hazırlıklarını tamamladı. 2012’nin Eylül ayında göreve geldikleri dernekte en önemli konut projesini hayata geçirdiklerini söyleyen Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen: “Görev yaptığımız süre içerisinde şeffaf bir hizmet anlayışıyla üyelerimizi ve kamuoyunu bilgilendirdik. Gizli-saklı bir işimiz olmadı. Derneğin ilk yönetiminde görev alan birçok isim başkanlığa talip olduğunda listemde yer aldı. 9.400 üyeden 6 bini Pazartesi günü oy kullanacak” diye konuştu.

KURALAR 18 AĞUSTOS’TA
1472 konutun altyapı, sosyal donatı ve doğalgaz ile çevre düzenlemesinin yüzde 80’inin tamamlandığını belirten Başkan Ekmen ve yardımcısı Seyfettin Ülge, şöyle devam etti: “Üyelerimizin konutsuz kalmaması için yönetim olarak olağanüstü çaba gösterdik. 160 Konut daha aynı bölgede yapılacak. 400 yeni konut için de gerekli onay alındı. Üyelerimiz TOKİ’nin belge ve projelerini görüp, detaylı bilgi alabilirler. 18 Ağustos’ta 1472 konutun kuraları yapılacak. Sosyal donatı projesinde 32 derslikli okul, 750 kişlik cami, sağlık merkezi, işmerkezi ve yeşil alanlar yer alıyor.” 

Editör: TE Bilişim