“ÖNCELİKLİ PROJELER GERÇEKLEŞECEK”
Bir süredir seçim bölgesi Batman’da bulunan Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, kentin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş’ı ziyaret etti. Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık ve Besiciler Derneği Başkanı Emin Çelik’in de eşlik ettiği ziyarette Özdemir, kentin gündemindeki konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. Batman’ın öncelikli 4 projesini Cumhurbaşkanına aktardıklarını belirten Milletvekili Özdemir: “Sayın Cumhurbaşkanımız tüm illerde öncelikli olan 4 projenin gerçekleşmesi için talimatlarını verdi. Biz de arkadaşlarımızla birlikte ilimizin ihtiyaç duyduğu 4 projeyi aktardık. 500 Yataklı yeni hastane yatırımı, Halk kütüphanesi yatırımı, Batman-Diyarbakır karayolunun bitirilmesi ve Batman Çayı ıslah projelerinin tamamlanması için raporlarımızı sunduk” dedi.

“YER DEĞİŞİKLİĞİ GÜNDEMİMİZDE YOK”
Yatırımı bir süredir geciken 500 yataklı yeni hastane yatırımıyla ilgili de açıklamada bulunan Özdemir, şöyle devam etti: “Hastanenin 500 yatak kapasitesine çıkarılması için proje değişikliğine gitti ve süreç uzadı. Kamuoyunda hastanenin yer değişikliğiyle ilgili söylentiler oluyor. Fakat yer değişikliği gündemimizde olmadı. Uzun süre önce hastane yeri, yeni stadyum çevresi olarak belirlenmişti. Hastane yeri değişikliği şu an için söz konusu değil. Bizim çabamız, bir an önce bu yatırımı ilimize kazandırmaktır. Ayrıca Sağlık Bakanımızdan yeni hastane yatırımının Araştırma-İhtisas Hastanesine dönüştürülme sözünü de aldık. ”

“SORUN TESPİTİ YAPACAĞIZ”
Kentin sorunlarının çözümüne dair fizibilite çalışması içerisinde olduklarını da kaydeden Özdemir: “Zaman zaman kurumlarımızdan kentle ilgili brifingler alıyoruz. Bu veriler önemli ama artık daha çok sahada sorun tespiti yapacağız. Ekonomiden sağlığa, eğitimden tarıma dek sorunların çözümü için fizibilite çalışması yapacağız. Bir yol haritasıyla belki ortaya konulacak çalıştaylarla çözüm odaklı çalışmalar yürüteceğiz. Keşke üniversitemiz bu konulara öncelik etse ama biz siyasetçiler de üzerimize düşeni yapmak için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu

“TEŞKİLATI GÜÇLENDİRECEĞİZ”
Ak Parti il teşkilatını güçlendirmek için tüm birimlerle istişarelerde bulunduklarını da kaydeden  Milletvekili Özdemir, şöyle devam etti: “Teşkilatta her şeyden önemlisi karşılıklı güvenin olmasıdır. Bize gelen tüm talepleri teşkilatımızın tüm birimlerine yönlendirip, istişare kültürüyle yol almak istiyoruz. Her şeyi şeffaf yürüteceğiz. Bu anlamda teşkilat yapımızı güçlendirmek istiyoruz.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim