ÇAĞDAŞ 32 YAŞINDA

Kentin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş, 32. Yayın yılında kutlanıyor. Okurların sosyal medyada kutladığı Çağdaş’ı, siyasetçiler ve yöneticiler de unutmadı. Batman Valisi Azmi Çelik, mesajında: “Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle gazete yönetimi ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim” görüşlerine yer verdi. Batman Üniversitesi Rektörü Abdusselam Uluçam da Çağdaş’ı kutlayarak: “Gazetenizin 31 yıllık yayın hayatında göstermiş olduğu özveriyi kutlar, tarafsız ve demokrat gazetecilik çizginizle de 32. yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim” dedi. Öte yandan Emniyet Müdürü Necati Denizci de Çağdaş’ın 32. yayın yılını tebrik etti.

 

“HALKIN TAKDİRİNİ KAZANAN GAZETE”

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir de Çağdaş’ın yeni yayın yılını kutlayarak, Çağdaş’ın halkın takdirini kazanan gazete olduğunu söyledi. Özdemir, şunları söyledi: “Batman basının güzide gazetelerinden biri olan Batman Çağdaş Gazetesi’nin 32. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm gazete çalışanlarına üstün başarılar diliyorum. Bugüne kadar ilkeli ve objektif yayınlarıyla tüm Batman halkının takdirini kazanan gazetenizin yeni yaşında da aynı çizgide devam ederek yayın hayatını sürdürmesini temenni ediyorum. Aldığı ödüllerle Batman’ın tanıtımına da önemli katkılar sunan gazetenizin bir kez daha yeni yaşını kutluyor, başarılarınızın aynen devam etmesini diliyorum.”

 

“ÇAĞDAŞ’IN BAŞARISI ORTADA”

Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel de yeni yayın yılımızı kutladı. Eşbaşkanların mesajı şöyle: “Kentimizin ilk günlük gazetesi olan Batman Çağdaş, medya deneyimine yeni bir yıl daha ilave ediyor. Bunun anlamı büyüktür. Bu fedakârlık ve gazeteciliğe olan bağımlılık ve hepsinden de önemlisi, okura olan sevgi derecesi ile izah edilebilecek bir durumdur. Batmanımızın en köklü yayın kuruluşu arasında bulunan Çağdaş Gazetesi, kentimize ilişkin konuları, basın meslek ilkeleri ve etik değerleri doğrultusunda gündeme getirerek, kentimizin gelişimine, halkımızın doğru bir temelde bilgilendirilmesinde önemli bir rol oynadığını düşünüyoruz. Batman Çağdaş Gazetesinin bugün ulaştığı noktayı ayakta alkışlamamak, takdir etmemek ve istikrarı ile gurur duymamak mümkün değildir. Çağdaş Gazetesinin 32. Yaşını en içten dileklerimizle kutlar, tüm çalışanlarına bundan sonraki yayın hayatında başarılar dileriz.”

 

UÇAR’DAN PASTA JESTİ

Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve yönetimi de Çağdaş’ın yeni yayın yılını pastayla kutladı. Çağdaş’a pasta jestinde bulunan Uçar: “Batman basınında önemli bir yeri bulunan kentin ilk günlük gazetesi Çağdaş yönetimi ve çalışanlarını kutlarım” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim