**Vali Ahmet Deniz, 30 Ağustos Zafer bayramının 96. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Vali Deniz: “30 Ağustos Zaferi, özellikle bugün ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kasteden terör örgütleri ve şer odakları için ders olmalıdır” dedi.

BAYRAMI KUTLADI
Vali Ahmet Deniz, 30 Ağustos Zafer bayramını kutladı. Mesajında 30 Ağustos 1922’de elde edilen büyük zaferin 96. yıldönümünü kutlamanın Milletçe gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Vali Deniz: “19 Mayıs 1919ʹda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan Kurtuluş Savaşı ve Milli Mücadele süreci, Milletimizin kadını-erkeği, yaşlısı-genciyle bir bütün olarak hareket etmesi ve kahraman Türk askerinin cesaret ve fedakârlığı sayesinde 30 Ağustos 1922’de büyük zaferle sonuçlanmıştır. Ecdadımızın canları pahasına vermiş olduğu bu şanlı mücadele; sadece tarihimizin önemli bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha güçlü yarınlara yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Ülkemizi kutlu yürüyüşünden alıkoymak isteyen terör örgütlerinin hain saldırılarına aldırmadan, ihanet çetelerini bozguna uğratarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde mücadelemiz sürecektir” dedi.

“KENETLENMEMİZ SÜRECEK”
Vali Deniz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos Zaferi, özellikle bugün ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kasteden terör örgütleri ve şer odakları için ders olmalıdır. 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi örneğinde olduğu gibi milli birlik ve beraberliğimizi bozarak ülkemizde kaos ortamı yaratmaya ve nihayetinde de ülkemizi bölmek isteyen karanlık güçler iyi bilmelidir ki, devletimiz üzerinde oynanan kirli oyunlara asla prim vermeyecektir. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler, birbirimizi kardeşçe kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımıza hep birlikte yürüyeceğiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını,  bu toprakları kanları ile vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarının ve Saygıdeğer Batmanlı vatandaşlarımızın ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim