PROTOKOL BAYRAMDAYDI
30 Ağustos Zafer Bayramı, Batman’da coşkuyla kutlandı. Batman Valiliği önündeki resmi kutlamaya Valisi Azmi Çelik, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Belediye Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr, Abdüsselam Uluçam, il yöneticileri ve askeri erkan katıldı. Askeri birliklerin resmi tören geçişinin ardından beraberinde Tuğgeneral Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı albay Hacı Sarıışık, Vali Yardımcısı Zafer Coşkun ve Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’le Turgut Özal bulvarı güzergahındaki bir kahvede oturan Batman Valisi Çelik, halkın bayramı kutladı.
BAYRAMI KUTLADI
Kahvedekilerle bir süre sohbet eden Vali Çelik, 30 Ağustos Zafer bayramının Milletin zaferi olduğunu belirterek, “Zafer bayramının 92. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bugün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ülkemizin bu noktaya gelmesinde emeği geçenleri yad ediyoruz. Birliktelik, güven ve bu huzur ortamı bizi daha ileriye taşıyacaktır” dedi.
SİMİTÇİ ÇOCUKLA SOHBET
Açık alandaki kahvede yöneticilerle birlikte çay içtikten sonra kaldırımda gördüğü Petrol İMKB okulu 11 sınıf öğrencisi Enez Yaman’la sohbet eden Vali Çelik, “Simitten günlük kazancın ne? Tatili çalışarak mı geçirdin” diye sordu. Turgut Özal bulvarındaki esnafların da bayramını kutlayan Vali Çelik, bazı vatandaşların da isteklerini dinledi. (Reşat YİĞİZ)
 
Editör: TE Bilişim