** TPAO Genel Müdürü Besim Şişman, petrol emekçileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Programda konuşan Şişman: “THY nasıl dünya çapında bir marka olduysa TPAO da dünya markası olacak” dedi.

20 BİN ÇALIŞANA ULAŞACAĞIZ”
TPAO Batman Bölge Müdürlüğü, TPAO Genel Müdürlüğü üst yöneticileri ve Sendika temsilcileri iftarda buluştu. Kristal Park’ta düzenlenen iftar yemeğine TPAO Genel Müdürü Besim Şişman, Genel Müdür Yardımcıları Murat Altıparmak, Ahmet Adanır, Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, TPAO Daire Başkanları, Petrol-İş Şube Başkanı Mustafa Tekik ile yaklaşık 500 petrol emekçisi katıldı. İftar yemeğinde konuşan Genel Müdür Şişman: “Amacımız Türkiye’nin milli şirketi olan Türkiye Petrollerinin birlik, beraberlik içerisinde çalışanlarıyla birlikte dünya şirketleri seviyesine ulaştırmaktır. Nasıl Türk Hava Yolları, dünya çapında bir marka olmuşsa TPAO da dünya çapında bir marka olacaktır. Amacımız 5 bin çalışanı olan TPAO’yu gelecekte 20 bin çalışanla birlikte dünya devi bir şirket haline getirmektir” dedi.



BUZLAR ERİDİ

Bir süre önce özelleştirme konusunda karşı karşıya gelen TPAO Genel Müdürü Besim Şişman ile Petrol-İş Şube Başkanı Mustafa Tekik arasındaki buzlar da iftar yemeğinde eridi. Şişman ve Tekik, program sonrası gazetecilere ‘sorun yok’ pozu verdi.

Editör: TE Bilişim