** Hafta sonu Batman’a çıkarma yapan Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, iftar programında konuştu. Müezzinoğlu; “Bu büyük millet, bir birimize olan zafiyetleri nedeni ile yaklaşık 150 yıldır bedeller ödüyor. 150 yıldır birileri bu milletin kaderiyle oynamaya çalışıyor” dedi.

BATMAN-BURSA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet  Müezzinoğlu, ‘Bursa’dan Batman’a Gönül Köprüsü’ projesi kapsamında TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen iftar programına katıldı. Eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediye Başkan vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile çok sayıda davetli katıldığı programda konuşan Vali Ahmet Deniz; “Bursa ilimiz ile Batman arasında kurulan gönül köprüsü çok önemli bir projedir. Bu proje kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Batman merkez ve ilçelerini çok önemli destekleri oldu. Bu desteklerinden dolayı Batmanlılar adına Bursa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Biz bu coğrafyada bin yıldır Kürt'ü, Türk'ü ve Arap'ıyla beraber yaşıyoruz, Türk'ü, Kürt'en, Kürt'ü de Türk'ten ayıramazsınız” dedi.

“KARDEŞLİĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise şunları söyledi: “Büyük medeniyetin öncülüğünü yapan bu büyük millet, bir birimize olan zafiyetleri nedeni ile yaklaşık 150 yıldır bedeller ödüyor. 150 Yıldır birileri bu milletin kaderiyle oynamaya çalışıyor. Bunu aşmanın yolu, yeniden ilim ve irfana sahip çıkmaktan geçiyor. Hak ve adalet medeniyetimize sımsıkı sahip çıkmaktan geçiyor. Biz, aramıza fitne ve fesat sokmak isteyenlere fırsat vermezsek kardeşliğimizi daha da güçlendirmiş oluruz. Geçen yıl başlattığımız Bursa ve Batman arasındaki kardeşlik ve gönül köprüsünün çocuklardan çocuklara, gençlerden gençlere 80 milyon insana yeni bir bakış açısı ve yeni bir değer kazandıracaktır. Bu da özü itibari ile kardeşliğimizdir. Bu kardeşliğimize sahip çıkarak inanıyorum ki, hem bu mübarek Ramazan'ın hakkını vermiş oluruz, hem de inandığımız bu medeniyet için sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz. Batmanlılarla birlikte olmaktan gurur duyuyoruz.”

Editör: TE Bilişim