TARIM-GIDA FUARINDA 50 BİN ZİYARETÇİ
Vali Hulusi Şahin, peş peşe gerçekleşen Batman’daki fuarları değerlendirdi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin açılışını yaptığı Tarım, Gıda, Hayvancılık, İnşaat ve Dekorasyon fuarına 50 Bin ziyaretçinin katıldığına işaret eden Vali Hulusi Şahin: “Bu fuarımız her yönüyle iyiydi. Beklenilenin üzerinde katılım oldu. Seneye daha iyi hazırlanacağımız bu fuarımıza artık bazı komşu ülkelerden de ziyaretçi getirme çalışması olacak. Batman’daki firmaların ürünlerini görme imkanı bulduğumuz fuardan memnun kaldık” dedi.

KİTAP FUARINDA 150 BİN KİTAP SATILDI
Pazar günü sona erecek olan 3. Batman Fuarı’nı da değerlendiren Vali Şahin, şunları kaydetti: “Batman’ın kitap fuarına biz davet etmeden artık birçok yayın evi kendiliğinden katılıyor. Günde ortalama 10 Bin kişinin ziyaret ettiği kitap fuarında Valilik olarak aldığımız kitapları öğrencilere hediye ettik. Bizimle birlikte şu ana kadar 150 bin civarında kitap satışının gerçekleştiğini tahmin ediyoruz. Pazar günü sona erecek kitap fuarı artık Batman’ın her yıl beklediği bir fuara dönüştü.”

“FUARI, DAHA İYİ YERDE YAPACAĞIZ”
Kitap fuarını önümüzdeki yıl cadde güzergahından çıkaracaklarını belirten Vali Şahin, şöyle devam etti: “Önümüzdeki yıl kitap fuarını şehir merkezinin ideal bir yerinde yapmayı düşünüyoruz. Kent merkezinden uzak olmayacak güzel bir yerde fuar gerçekleştireceğiz. Dar bir alana önemli organizasyonları sığdırmamak gerekiyor. Önümüzdeki yıl güzel bir yerde kitap fuarını gerçekleştireceğiz. Fuara ilgi gösteren Batmanlılara teşekkür ediyorum.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim