** Basın mensuplarıyla bir araya gelen Ak Parti Seçim Koordinasyon Başkanı Abdulbaki Polat: “Çalışmalarımızı halkın içine girerek yapıyoruz. 15 Ekiple tüm mahallelerde yeni sistemi anlatıyoruz” dedi.

AK PARTİ’DE YOĞUN MESAİ
Referandum öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran Ak Parti Seçim Koordinasyon Başkanlığı ‘Basınla buluşma’ programları kapsamında gazetecilerle Çarşı mahallesindeki Yavuzlar pastanesinde bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti SKM Başkanı Abdulbaki Polat, Perşembe günü Valilik kavşağında Başbakan Yıldırım’ın, Batmanlılarla buluşacağını söyledi. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini 15 ekiple yürüttüklerini belirten Polat: “Çalışmalarımızı daha çok kenar mahallerde yürütüyoruz. Kısa bir süre sonra Çamlıca mahallesinde açık alanda bir program düzenleyeceğiz” dedi.



“13 NOKTADA STAND AÇACAĞIZ”
Çalışmalarını Turgut Özal bulvarından çok kenar mahallelerde sürdürdüklerini kaydeden SKM Başkanı Polat, şöyle devam etti: “SKM ekibi olarak her gün 19.30-22.00 saatleri arası 15 ekiple mahallelerin şartlarını gözetmeksizin çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaşlarımıza yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyoruz. Ayrıca Batman’da 13 ayrı noktada stand açacağız. Batman’da ilk defa oy kullanacak olan yaklaşık 70 bin gencimiz var. Başbakanımızın Batman’a gelişinde bazı gençlere mektupları elden teslim edilecek. Kadın Kolları teşkilatımız da mahallelerde yoğun ziyaretlerde bulunuyor. Çalışmalarımızı son ana kadar yoğun tempoda sürdüreceğiz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim