Bu programı hiçbir zaman sevmedim ve izlemedim. Irkçı faşist bir dizi ve maalesef Batmanlı birçok kişi bu diziyi zevkle izliyor ve bunların bazıları da ne yazık ki kafayı yemiş durumdalar.

Söylemleri, fikirleri artık hümanistçe değil, ne olduğunu da ben söylemiyim artık.

Ezanı şerifin tersten okunması.

Kurtlar Vadisinin bir sahnesinin geri çekiminde ezan tersten okundu.

Beyaz TV kanalında “Söylemezsem Olmaz” programı konuyu yakın markaja aldı.

Programa birçok din âlimi, akademisyen telefonla katıldı.

Hepsinin en temel noktası; ezanın tersten okunmasının çok büyük bir günah ve dinimize saygısızlık olduğuydu

“Söylemezsem Olmaz” Programına katılan metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ise bu programda insanları etkileyecek Kabala büyüsünün yapıldığını belirtti.

Memişoğlu “bazı yerlerde insanlar ve toplumlar mermi ya da bombayla değil de bir çeşit algı karışıklığı ve büyülerle yok edilebiliyor. Bu programda hipnoz yapma durumu da yapılmış olabilir. Bunlar İsrail ve Yahudilik ile ilgili çok gizli ritüellerdir. Kabala büyüsü Semud Kavminin büyüsüdür ve amacı insanları bir konuda etkilemektir.”

 Salih Memişoğlu bunun bir plan olduğunu ve hayırlı bir plan olmadığını dile getirdi

Dizinin 193. bölümünde kan ve süt karıştırılıp içiliyor ve uzmanlara göre bu kabala büyüsüdür. İzleyenlerin beyinlerinde tahribat yapıldığı ifade ediliyordu

Dizinin önceki haftalarında da yine bir sahnede mezar taşı olarak Erdoğan ismi dikkat çekmişti

Ayrıca ezanın tersten okunması sahnesinde öldürülen kişinin akan kanının İsrail haritası şeklinde yerde durması da programda irdelendi

Ezanın tersten dinletilmesi ile tepki çeken dizinin bir başka tarihli bölümünde araç plakasının RTE olması ne anlama geliyordu?

 

Elazığlı ve milliyetçi bir yapı arz eden ayrıca Elazığ kökenli bir tarikat ile bağlantılı olduğu bilinen kurtlar Vadisi, Elazığ da yayın akışında sokaklarda ciddi manada kimsenin kalmaması üzerine bilimsel makalelere de konu olmuştur.   

Kurtlar vadisi oldu kehanetler vadisi

Bu programın sadece masum bir dizi filmi olmadığını anlamayanlara anlatmanın bir yolunu bana anlatabilir misiniz?

Kitap zamanı; Kitabın ismi Medya Metinlerini Çözümlemek. Derleyenler; Gülseren Şendur Atabek ve Ümit Atabek. Biz gazeteciler ve iletişimciler için mükemmel bir kaynak. Manşetlerin dilini ve gizli mesajların takibini yapabileceğiniz bu eseri herkese öneriyorum. Kitabı Batman Üniversitesinden temin edebilirsiniz.