** TED Batman Koleji ana sınıf öğrencilerinin eserleri sergilendi. Öğrenci velilerinin de ilgi gösterdiği ‘Minik eller resim sergisi’nde öğrencilerin solo piyano resitali alkış aldı.




MİNİKLERİN ESERLERİ
Eğitimdeki başarısı kadar sanatsal faaliyetlerle de adından söz ettiren TED Batman Koleji, önceki gün okul binasında düzenlediği ‘Minik eller resim sergisi’ tam not aldı. Ana sınıf öğrencilerinin resimlerinin sergilendiği programa öğrenci velileri de ilgi gösterdi. Etkinlikte öğrenciler, İngilizce ve Türkçe şarkılarla konuklara keyifli anlar yaşattı. Sergi boyunca okul öğrencisi Emine Dilba Yavuz, solo piyano resitali ile adeta kulakların pasını sildi.

“HEDEF; VİZYONU GENİŞ BİREYLER...”
Tek başına akademik başarının yeterli olamayacağını, vizyonu geniş ülkesine yararlı bireyler yetiştirmenin aynı zamanda sanattan geçtiğini belirten TED Koleji yöneticileri: “Misyonu ile öğrencilerini sade akademik olarak değil vatanına ve ailesine hayırlı, bilimsel düşünen, özgüvenli özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş, en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan yaratıcılığı yüksek, üretken ,sanatsal yönü yüksek bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Tam da bu noktada ‘TED’li olmak ayrıcalıktır’ ilkesi ile gücüne güç katarak TED prensipleri ve ilkeleri doğrultusunda çizgisini hiç bozmadan güçlü kadrosuyla 30 yıldır yolumuza devam ediyoruz” dediler.




ÖĞRENCİLERİN ‘KİTAP’ DUYARLILIĞI 
TED Batman Koleji’nde resim sergisiyle birlikte anlamlı bir etkinliğe daha imza atıldı. Bir yayın grubunun açtığı bilim ağırlıklı kitap sergisinde öğrenciler kendi harçlıklarıyla aldıkları kitapları bir birlerine hediye ettiler. TED Koleji Müdürü Hasan Erdal: “Bir yayın grubu, bir süre önce öğrencilerimize kumbara dağıtmıştı. Öğrencilerimiz de o kumbaralarda biriktirdiği harçlıklarıyla açılan sergide bir birlerine kitap armağanında bulundu. Bu etkinliği 23 Nisan’da da tekrarlamayı planlıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim