** Son yıllarda ‘özel öğretim’ yatırımlarının tercihi haline gelen Batman’a, dev bir yatırım daha kazandırıldı. İlkokul ve ortaokul kısmından oluşan 24 derslikli Özel Hatem Okulları’nın modern binası 5 Milyon TL’ye mal oldu.

** Özel Hatem Okulları Batman Kurucusu Mehmet Zeki Yakut: “Özel Hatem Okulları’nın merkezi Bursa’da bulunuyor. Batman’da 67. Şube olarak yeni eğitim-öğretim sezonunda faaliyetlerimize başlayacağız. İlkokul ve ortaokullarının ardından önümüzdeki yıl temel lise kısmını da eğitim-öğretime açacağız” dedi.

12 BİN METREKARE ÜZERİNDE
Batman-Beşiri çevre yolu üzerinde yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi son aşamaya getirilen 12 bin metrekare üzerindeki Özel Hatem Okulları, yeni eğitim-öğretim sezonunda faaliyetlerine başlayacak. Özel Hatem Okulları Kurucusu Mehmet Zeki Yakut, eğitim yatırımlarıyla ilgili Editörümüz Barış Arslan’a bilgi verdi. Yatırımlarının 5 Milyon TL’ye mal olduğunu belirten Yakut: “Okulumuz 12 bin metre kare üzerinde inşa edildi. Özel Hatem Okulları, kurumsal olup Batman’da 67. Şubesini açtı. 24 derslikli okulumuzda bu yıl ilkokul ve ortaokul kısımlarında faaliyet göstereceğiz. Önümüzdeki yıl ise lise kısmını da eğitim-öğretime açmayı hedefliyoruz” dedi.




“ŞEHİR GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAK...”
Eğitim yuvalarının şehir gürültüsünden uzak olduğuna da dikkat çeken Özel Hatem Okulları Kurucusu Mehmet Yakut, şöyle devam etti: “Okulumuzun bünyesinde halı saha, açık-kapalı kafeterya, voleybol ve basketbol sahaları, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, ok ve mızrak atış sahası gibi birimler bulunmaktadır. Çocuklarımızın doğayla daha fazla iç içe olması, sadece eğitimle uğraşmaları için şehir gürültüsünden ve ortamından uzak bir mekana kurulmuştur. Eğitim yuvamızda 90’ı aşkın öğretmen ve personel istihdam edilecek. Yatırımımızı tamamen öz sermaye ile gerçekleştirdik. 576 öğrenci kapasiteli okulumuzda 2 dönümlük alanı sadece geleneksel oyunların eğitimi için ayırdık.” Öte yandan Okul Genel Müdürü Aydın Kahraman ise; “Modern okulumuzda alanlarında uzman eğitimciler, fark yaratacak. Deneyimli öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi her alanda başarıya taşıyacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim