** Gültepe mahallesindeki Gültepe İlkokulunu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; “Okul bir kolej havasına bürünmüş, burada eğitim gören öğrencilerimiz, daha nitelikli bir eğitim ortamından yararlanacak olmalarından dolayı çok mutlu oldum” dedi. 

ZİYARETLERİ HIZLANDIRDI
Kurban bayramı sonrası eğitim yuvalarına yönelik ziyaretleri artıran Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, kent merkezindeki okulların kolej havasında olduğunu ifade etti. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, okul idaresi tarafından yapılan okul bahçesi yeşil alan çevre düzenlemesi, oyun alanları ile okul koridorlarının birer bilim sokağına dönüştürülmesi çalışmalarını yerinde inceledi. Okul Müdürü Şehmus Eren ve Müdür Yardımcısı Ubeydullah Aydın’dan, okuldaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ZİYARETLER SÜRECEK
Beraberinde Mili Eğitim Müdür Yardımcıları Zübeyir Yılmaz ve Naci Şemdinoğlu ile birlikte eğitim yuvalarını ziyaret eden Çelik; “Ziyaretimizde bizi çok mutlu eden, eğitim anlayışımızı gözden geçirmemizi hatırlatan, güzel uygulamalarla karşılaştık. Okullarımızın fiziki mekânlarının eğitsel amaçlarla daha güzel nasıl kullanılabileceğini, arkadaşlarımız fedakârca bir çalışma ve geleceğe yönelik güçlü bir vizyonla bize gösterdiler. Burada yapılan çalışmalar sadece devlet okullarımıza değil, özel okullarımıza da örnek olacak nitelikte” dedi.
“EĞİTİM YUVALARIMIZ KOLEJ GİBİ”
Eğitim yuvalarındaki örnek manzaraya dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü Çelik, şöyle devam etti; “Okul bir kolej havasına bürünmüş, burada eğitim gören öğrencilerimiz, daha nitelikli bir eğitim ortamından yararlanacak olmalarından dolayı, çok mutlu oldum. Okulumuzdaki güzel çalışmaların diğer okullarımıza örnek olması amacıyla buraya geziler düzenleyeceğiz. Bu çalışmada emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” 

Editör: TE Bilişim