**Batman’ın büyük mahallesi Kültür’e 5 bin oyla seçilen İlyas Tezdiğ, seçmenin üzerine düşen görevi yaptığını belirterek; “Seçimde Kültür mahallesi kazanmıştır” dedi.
“BAŞARIDA HERKESİN PAYI VAR”
Batman kent merkezindeki mahalleler arasında en büyük semt olan Kültür mahalle muhtarlığını büyük oy farkıyla kazanan İlyas Tezdiğ, semt sakinlerine teşekkür etti. Genç muhtar Tezdiğ, şöyle konuştu; “İyi niyetle başladığımız bu yarışta yüzümüzün akıyla çıktık. Bize destek veren, inananların çıkar ilişkisine dayalı değil, gönüllülük esasına dayalı olarak çalıştıklarına inancın sonucudur. Muhtarlık adaylığını ilan ettiğim günden seçim gününe kadar maddi-manevi destek veren, gece-gündüz çalışan, ev ev gezen tüm arkadaş, dost, akraba, esnaf, memur, işçi, çiftçi ve mahalle sakinlerine şükranlarımı sunuyorum.”
“SORUNLARI EL BİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ”
Kültür mahallesinin yeni muhtarı Tezdiğ, şöyle devam etti; “Bundan böyle tüm mahallenin gönüllü destekleriyle sorunlara en kısa zamanda çözüm bulup, örnek bir Kültür mahallesini oluşturmanın gayreti içinde olacağız. Son seçimde Kültür Mahallesi kazanmıştır. Birçok resmi kurum ve kuruluşun bulunduğu Kültür mahallesini daha da güzelleştirmek için çaba göstereceğimizden semt sakinlerinin kuşkusu olmasın. 30 Mart’taki seçimde bana ve aza arkadaşlarımın seçilmesinde emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Seçim bizim için artık geride kalmıştır. Artık hizmet verme zamanıdır.”

Editör: TE Bilişim